Halk dallam szól, majd hirtelen röpülnek a fa kockák, halk hörgés mely egyre dühösebb míg végül Godzillát is leköröző üvöltés hallatszik, bizony nem másról lesz mai cikkünkben szó, mint Dinó Gnarról. A boltban 975 RP-ért érhetitek el, ami nem egy borsos ár egy ilyen ötletes kinézetért. Rengeteg átalakítást kapott, az ötlet és a koncepció is a helyén van. Maga a téma sem áll messze a karakter személyiségétől, de akkor nézzük is miért is áradozunk nektek róla.

613x460x2-Gnar_DinoSkin

Aki nem ismerné Gnart, annak elmondjuk, hogy bizony nem csak cuki kis Yordle, hanem legbelül egy hatalmas fenevad, mely a legkisebb feszültségtől is elő tör belőle. Tehát már megéri megvenni a kinézetet, mivel igazi kettő az egyben ajánlat. Külsőre kicsi Gnar formájában kapott egy nagyon aranyos dinó jelmezt, mely minden részletében ki van dolgozva és tudja hozni a meseszerű hatást is. Jól illik a kis Yordle játékos személyiségéhez, és mindezen felül még ötletesen nyomon is követi az átalakulását. Mikor Gnar elkezd bedühödni a dinó jelmez szája egyre jobban bezáródik, előjönnek a penge éles fogak és még el is vörösödik az egész teste. Tehát eléggé tudja éreztetni velünk, hogy bizony az agresszió szintje egyre nő és készül kitörni belőle az a bizonyos vadállat. Ha elértük az átalakulás pillanatát sok különösebb dolog nem történik miközben átváltozik, de utána nem egy apró lény áll majd előttünk hanem egy hatalmas szörny melynek vörösen izzó szemei, óriási pikkelyei és hatalmas fogazata van, mellyel bárkit szét tép. Kissé olyan érzés vele játszani mintha a Baron is csak fogpiszkáló lenne számára.

mini-dino-gnar-poses

Képesség átalakítás terén sem szenvedünk hiányt, az igényes kinézethez igényes átalakítások társulnak. Kicsi formában a bumerángján nem sok változtatás történt kis csinosítgatáson kívül, de mikor feldühödik és átalakul a hatalmas bestiává, akkor ezzel a képességével már nem bumerángot, hanem hatalmas épület darabokat hajít az ellenfélre, sok menekvés nincs előle, mert mégis kit tudna egy röpülő ház elől elfutni? Második és harmadik képessége terén se kicsi, se nagy módban nem történt változás (persze ugrásnál ha megpattan az ellenfelén akkor a farka szaltó közben vele pörög), de ennyi hiba felett igazán szemet hunyhatunk egy ilyen igényes és szépen átdolgozott kinézet esetén. Hisz ne feledjük, maga az átalakulás is egy képessége Gnarnak és annak minden egyes pillanata, illetve mozzanata ki van dolgozva.

maxresdefault

Egyedi szinkronhangokat nem kapunk, ez mondjuk érthető hisz Gnarról van szó, túl sok értelmes mondatot nem is mond, amit a fejlesztők áttudtak volna alakítani. Egyedi érzelemkifejezőket nem kapott, igazából itt érezzük a legnagyobb és szinte egyetlen hibát. Simán lehetett volna egy hatalmas dinó üvöltés vagy valamiféle tombolás átalakításkép. Egyedi hazateleportálást viszont már kapunk, ráadásul nem egyet, hanem kettőt. Kicsi Gnarként, mikor elindítjuk a hazateleportálást apró játék kockákból épített kis “városszerűség” jelenik meg körülöttünk, melyet módszeresen szétrúg és átgázol rajta miközben üvölt, mintha már most a hatalmas formájában lenne, csak gyermek bőrben. Óriás Gnarként ez ismételten brutálisabb, mintha mi magunk lennénk a Godzilla, aki épp beszabadult Tokióba. A folyamat elindításakor két lábra áll, majd egy sárga helikopter jelenik meg körülötte, mely láthatóan felbosszantja őt, majd hatalmas karjával lesújt rá, ezután a gép lángokba borul és lezuhan. Azért valljuk be, már csak ez a két hazateleportálás kárpótol minket a kinézet minden apró hibájáért.

Összességében egy nagyon ötletes kivitelezést kapunk. Alapból nehéz áthidalni a kis és hatalmas Gnar forma közötti problémát, amit a készítők ezzel a megoldással nem csak, hogy 100%-osan kielégítettek, hanem a karakter személyiségéhez szorosan ragaszkodó témát sikerült választaniuk. Nagyon-nagyon sok átalakítást kapunk, mind kinézet, mind képességek, mind pedig a hazateleportálások terén. Az ára bőven arányos azzal amit kapunk és mindezen túl pénztárcabarát is. Igazából bárkinek ajánlani tudjuk ezt a kinézetet, egy igazi klasszikus született, mely minden fajta kinézet rajongó elvárását kielégíti, tehát akinek van 975 RP-je annak kötelező a megvétel. Nagyon sok kellemes játékórát tud szerezni bárkinek ez a kis dinó, szóval ne habozzatok, tiporjátok Ti is földbe az ellenfelet. Ne felegyétek, a repülő ház elől nincs menekvés!

Hozzászólások

hozzászólás