A League of Legends kártyajátékának hatalmas sikere van, amióta csak megjelent. Heartstone, Gwent a legtöbb videós ha nem is véglegesen átpártolt a Legends of Runeterra-ra, ideiglenesen beleásta magát a komplex, eleinte szokatlan, de nagyszerű kártyajátékba, ami igyekszik minden eddigi kártyajátékból a legjobb elemeket használni.

Az „átpártolás” alól mi sem vagyunk kivételek, noha nem vagyunk nagyok a videózás terén, a játékokhoz értünk. Így hát Akár szeretitek a mobát, akár nem, a Runeterra-ról készült beszámolónkat! És első paklinkat reméljük élvezni fogjátok.

Ionia és Shadow Isles lapokat használtunk, ezért mielőtt megnéznétek a paklit, fussatok át a lapokon is!

Ionia:

 Shadow Isles:

És természetesen a pakli sem maradhat ki! 

Ephemeral egységeket használtunk és e köré építettük a paklinkat. Kimondottan nagy százalékban nyertünk vele és meglehetősen egyszerűen hozzáférhetőek a lapok, azoknak is akik csak most kezdik. Érdemes Shadow Isles régiót kiválasztani a jutalmak között, hogy a lehető leggyorsabban megszerezhessük a szükséges hősöket, mint Thresh és Hecarim.

Reméljük tetszik a beszámolónk és a paklink! Ha van bármilyen ötletetek vagy már korábban látott elkészített pakli, amit szeretnétek ha bemutatnánk írjátok meg nekünk, és legközelebb elkészítjük!

A paklit pedig ezzel a kóddal tudjátok importálni, egyszerűen csak másoljátok ki és a játékon belül az import deck-re kattintva másoljátok be! CEAAEBYBAIBQSDANDINTSCABAUFAYFIWEYVDCNACAQAQEGBHGE3QMAIFAEHRIIRDGY