A League of Legends egy ingyenesen játszható online MOBA-játék, amely jelen pillanatban Mac és Windows rendszerre érhető el. Ha szeretnél csatlakozni a játékosok népes táborához, akkor csupán az alábbi egyszerű lépéseket kell követned:

  • Először is, a játék futtatásához regisztrálnod kell magadat a LoL rendszerébe, majd telepítened kell a játék kliensét. Ezt megteheted, ha az alábbi gombra kattintasz. Ügyelj arra, hogy a magyar régiónak az EU Észak és Kelet (röviden: EUNE) felel meg, tehát a régió (Region) értékeként az EU Nordic & East lehetőséget érdemes választanod (alapértelmezés szerint ez van kijelölve).
  • Ide kattintva megtekintheted a játék ajánlott és minimális rendszerkövetelményeit.

LOL_letoltes_v2_medium

  • Ha mindezzel készen vagy, nincs más hátra, mint megvárni, amíg a kliens letölti a szükséges fájlokat, majd ezt követően belevetni magad a játékba. Amennyiben további információra lenne szükséged a játék menetével, az elérhető stratégiákkal, hősökkel vagy bármi egyébbel kapcsolatban, nézz körül oldalainkon, ahol  számos kérdésre megtalálod a választ, és rengeteg ötlettel és tippel segítjük a játékosokat abban, hogy minél sikeresebbek legyenek.