A magyar kliens hivatalos sajtóeseménye

A League of Legends Magyarország szerkesztőségét meghívta a Riot Games a jövő héten, február 26-án tartandó sajtónapra. A rendezvény helyszínéül az írországi Dublinban található Riot-iroda szolgál, ahol többek között lehetőségünk nyílik majd beszélgetni az ottani fejlesztőkkel, illetve a honosítási csapat tagjaival is. Természetesen számos videóval és fényképpel gazdagabban tervezünk hazajönni, úgyhogy abszolút a színfalak mögötti betekintést kaphattok a Riot boszorkánykonyhájában zajló eseményekről.

A dublini csapat csoportképe

A dublini csapat csoportképe

Mi lesz a program?

Az egész napos esemény során többek között a Riot lehetőséget biztosít a magyar kliens kipróbálására, majd interjúkat lehet készíteni a Riot munkatársaival, végül pedig egy vacsora van betervezve.

  • 13:00 Idegenvezetés az irodában
  • 13:15 Ebéd a magyar honosítási csapattal
  • 14:00 Játék a magyar klienssel
  • 15:00 Interjúkészítési lehetőség
  • 18:30 Vacsora a fejlesztőkkel

Kik lesznek ott?

Jelenlegi információink alapján elég limitált a meghívottak száma, de pontosan mi sem tudjuk, hogy a szaksajtón kívül kiket hívhattak még meg az eseményre. A mi részünkről szerettük volna kivinni magunkkal Pierce-t, hogy egy kicsit feldobjuk a videóinkat, továbbá a WiLD egyik munkatársát, hogy semmiképpen se maradjanak ki az e-sportokkal kapcsolatos kérdések, de mivel az utolsó pillanatban kaptuk a meghívást, így ők már nem tudták úgy szervezni a programjukat, hogy az utazással együtt bő két (1 + két fél) napos eseményre szabaddá tegyék magukat. Ami persze nem jelenti azt, hogy ne vonnánk be őket az előkészületekbe és az utómunkálatokba, így amint hazaértünk, azon leszünk, hogy minél több, minél részletesebb és minél színesebb infóval lássuk el a közösség tagjait.

Így végül a magazin szerkesztőségének két tagja látogat ki az eseményre, akik mindent gondosan dokumentálnak majd. És ha mód nyílik rá, a helyszínről is csepegtetik majd az információmorzsákat.

Helyszíni tudósításunkban a Wild és Pierce is segédkezik.

Helyszíni tudósításunkban a Wild csapata és Pierce is segédkezik.

Várjuk a kérdéseiteket!

Természetesen adja magát a lehetőség, hogy a közösség szószólóiként feltegyük azokat a kérdéseket, amikre már ősidők óta várjátok a válaszokat. Semmi más teendőtök nincs, mint hogy itt, egy hozzászólásban leírjátok, mire vagytok kíváncsiak a játékkal, annak fejlesztésével vagy a honosítás folyamatával kapcsolatosan, és mi rázúdítjuk a kérdések özönét a Riot munkatársaira.

Annyi kérésünk lenne ezzel kapcsolatban, hogy elsődlegesen olyan kérdéseket tegyetek fel, ami a magyar klienssel és a magyar közösség jövőjével kapcsolatos, ugyanis ezekre biztosan tudunk választ szerezni, mert a fejlesztők a rendelkezésünkre állnak majd. Az egyéb, például a jelenlegi szezonnal kapcsolatos általános kérdésekkel kapcsolatosan nem tudjuk ígérni, hogy válasszokkal megpakolva érkezünk vissza, de igyekszünk ezekre is választ keríteni.

Hozzászólások

hozzászólás