A billentyűzet az új Logitech Romer-G mechanikai kapcsolókkal kerül forgalomba, amelyek 25 százalékkal gyorsabbak bármely más mechanikus kapcsolónál, tartósabbak, ráadásul intelligens megvilágítással működnek.

Ez a billentyűzet mérnökeink hosszú évekig tartó, kitartó fejlesztői munkájának eredménye, amelynek az volt a célja, hogy a játékosoktól és az eSport atlétáktól jövő visszajelzésekre támaszkodva megalkossuk a következő generációs mechanikai billentyűket – nyilatkozta Vincent Tucker, a Logitech játékosrészlegének vezetője. – Csapatunktól azt várták el, hogy kifejlesszen egy olyan billentyűzetet, ami valóban javítja a játékélményt, és az Orion Sparkkal ez sikerült is.”

A játékosaim imádják az új billentyűzetet – mondta Andy Dinh, a Solomid csapat tulajdonosa. – A League of Legends-bajnokságon is ezt használja az egész csapat.”

G910_XRAY_BOB_72_dpi

Gyors, rugalmas és tartós: Romer-G mechanikus kapcsolók

Az Orion Spark az új, egyedi Romer-G mechanikus kapcsolókkal van felszerelve, amelyek eddig semmilyen más billentyűzetben nem voltak megtalálhatók. A 1,5 mm-es vezérlési pont révén a Romer-G kapcsolók a hasonló mechanikus kapcsolókhoz képest 25 százalékkal hamarabb érzékelik a gombok lenyomását. 70 millió leütésen keresztül tesztelve a billentyűzet csaknem 40%-kal tovább bírja, mint társai, és jobban ellenáll az intenzív játék során fellépő kopásnak is.

Intelligens RGB-megvilágítás

Az Orion Spark minden egyes billentyűjének megvilágítása egyenként változtatható, színeket egy 16,8 millió variánst tartalmazó palettáról választhatunk. A kulcsfontosságú gombok beszínezésével az különböző parancsok jobban követhetővé válnak, illetve a világítás az egyes beállításokhoz, valamint akár a játékokhoz is hozzáigazítható.

A világítás a kapcsolók közepén kapott helyet, s a precíziós optikának köszönhetően a billentyűkön megjelenő betűk egyenletesen fényesek.

Kilenc programozható gomb

Kedvenc játékaink a kilenc külön programozható G-billentyű segítségével is testre szabhatók, hiszen a játékvezérlések és makrók hozzárendelése révén az összetett parancsok is könnyen és gyorsan kivitelezhetővé válnak. A maximális kényelem érdekében az Orion Spark 27 különböző parancsot képes tárolni 3 profilba különítve, amelyek beállítása könnyedén megoldható a Logitech Gaming Software futtatásával.

Árak és elérhetőség

Az Orion Spark várhatóan november elején jelenik meg az Amerika Egyesült Államokban és Európában. Ajánlott kiskereskedelmi ára 179,99 euró.