Itt az idő, hogy Ti is versenybe szálljatok, azaz ismét megrendezésre kerül a summoners.eu online magazin által szervezett Summoner’s Cup, immár negyedik alkalommal. A verseny eddig is színvonalat teremtett önmagában az online bajnokságok között és tovább folytatja menetelését, azaz minden egyes megrendezésnél több mint 50 csapat regisztrált hogy elérjék a nekik kijáró címet.

Ráadásul nem csak évente, hanem havi rendszerességgel szervezik meg a kupát , de nem a mennyiség a lényeg hanem amilyen minőséget szolgál és jelent nekünk ez a verseny. Jellemzők a szokásosak azaz verseny draftban, az idézők szurdokában, öt fős csapatokkal és az ágrajz is szokásos, tehát egyenes kiesés és az győz aki a legjobbnak bizonyul, tehát itt az ideje hogy Ti is megmutassátok a csapatotokkal, hogy Ti vagytok a legjobbak.

10979446_10200185329032609_842564041_n

A részvétel ingyenes, de kérünk Titeket azt vegyétek figyelembe, hogy sokan szeretnétek részt venni a versenyen és van egy bizonyos korlát, azaz ha regisztráltok a versenyre az legyen megfontolt és komoly döntés. A meccsek február 21-én kezdődnek 15:00-kor, másnap ismét 15:00-tól remélhetőleg 20:00-ra záródik a döntővel. Viszont azoknak is meglesz a megfelelő élmény, akik nem vesznek részt versenyen, mivel Mi általunk lesznek közvetítve és kommentálva a meccsek. Azaz egészen a selejtezőktől a döntőig végig kísérhetitek a meccseket streamen, Rey és Slawter kommentálásában. Reméljük velünk tartotok Ti is majd, hogy hogyan is küzdik fel magukat a csapatok egészen a győzelemig.

Természetesen a díjazás sem maradhat el, sajnos e téren nincs nagy differencia a többi online kupához képest, de a szokásos méltó, győzteseknek kijáró jutalom itt is megvan, ami nem jelent mást:

1. Helyezett: 3200RP + Triumphant Ryze skin/Játékos
2. Helyezett: 2400RP/Játékos
3. Helyezett: 1600RP/Játékos
4. Helyezett: 800RP/Játékos

popstar_draven_by_masterroshii-d7sr94g

Még február 19-ig 24:00-ig van időtök nektek is beszállni is megmutatni a többi csapatnak, hogy bizony Ti vagytok a legjobbak legjobbjai. Regisztrálni az alábbi linken tudtok: http://cup.summoners.eu/signup

A stream pedig a megszokott linken, ugyanakkor mint a verseny, 15:00-kor indul, ahol Rey és Slawter vár majd Titeket nézőket és a szurkolókat: http://www.twitch.tv/lolmagyarorszag

A verseny szabályzatát itt érhetitek el : http://cup.summoners.eu/rules

Minden egyes versenyzőnek a legjobbakat kívánjuk, Titeket pedig várunk majd szurkolni a kedvenc csapatotoknak a streamen, tehát ne feledjétek szombat 15:00-kor indulunk, addig is készítsétek a kekszeteket.