Említettük már, hogy mostantól mi is részt veszünk a Gamers for Gamers által létrehozott Idézők Könyvtára rendezvénysorozat szervezésében? Most nálunk tudhatjátok meg először az őszi IK LoL bajnokságához kapcsolódó kérdésekre a válaszokat!

Online, offline, mindkettő?

Ahogy már korábban is megszoktátok, a döntő és az elődöntő természetesen offline kerül megrendezésre, de a selejtező teljesen online fog zajlani, méghozzá a LoL Magyarország szervezésében. Arról, hogy pontosan ez hogy is fog történni, később fogunk írni, de egyet ígérhetünk, nagy fog szólni.

 

 

Mit lehet nyerni? RP, periféria, pénz?

Az egyik legfontosabb természetesen minden bajnokságnál az, hogy pontosan mit is lehet nyerni. Ahogy már korábban említettük, illetve ahogy a címben is utaltunk, úgy döntöttünk, emeljük a tétet. Hogy pontosan mi is lesz ez, erre hamarosan választ fogunk adni, de ígérjük, idén már nem csak RP lesz a nyeremény!

 

 

A döntőre majd nekünk kell vinni gépet?

Természetesen nem. Mi fogjuk minden versenyző számára biztosítani a számítógépeket. Perifériát is tudunk biztosítani, viszont ajánljuk, hogy hozd a sajátod, amihez hozzá vagy szokva! Fülhallgató vagy fejhallgató használata kötelező, ezeket viszont nem tudjuk biztosítani számotokra.

 

 

Mikor indul, mikor lehet regisztrálni, mennyiért?

Mivel az elődöntőkre szeptemberben fog sor kerülni, ezért már július végén meg fogjuk nyitni a regisztrációt. A regisztráció, a részvétel és a rendezvény is teljesen ingyenes. A pontosabb időpontokat a napokban közzé fogjuk tenni, kérjük kövesd a híreket az ik.gamersforgamers.eu oldalon.

 

 

5v5 vagy 3v3?

Többször is jeleztétek, hogy bár jó a 3v3 mégse az igazi. Idén úgy döntöttük felnőttünk a feladathoz, így most 5v5 League of Legends bajnokság lesz az Idézők Könyvtára IV. rendezvényen.

 

További infókért, kövessétek a Gamers for Gamers FB oldalát!