A 3. hét az SK dominanciájáról és néhány nagy meglepetésről szólt. A Unicorns of Love elverte a Fnaticot, majd utána kikapott a Copenhagen Wolves-tól, a Gambit megszerezte az első győzelmét, a Giants zsinórban 4 meccset veszített. De ne szaladjunk ennyire előre.

Csütörtökön a nap talán legjobban várt összecsapása volt a Fnatic – UOL párharc. Csacsiék nagyon bizakodóak voltak a meccs előtt, azt mondták, tudják mi kell Yellowstarék legyőzéséhez. Így is lett, az UOL hozta a szokásos meglepetés pickeket, Kikis Nidalee jungle-je és Csacsi AD Fizz topja kellően meglepte a Fnaticot, és bár a játék felénél úgy tűnt, hogy utóbbinak simán meglesz a meccs, Csacsiék egy kiváló teamfighttal szinte lenullázták a baron buffos Fnaticot, onnantól pedig beindult a henger. Kár, hogy másnap kikaptak a Copenhagen Wolvestól, ahol Freeze Dravenjével nem tudtak mit csinálni, így ezt a hétvégén is 1-1-el zárták.

lcs

A nap többi meccse igazából papírforma volt, az SK a H2K-t, a Roccat a Giantset, a CW a Gambitet verte. Pénteken a Fnatic könnyedén vette az akadályt a Giants ellen, nagy meglepetésre a Gambit viszont legyőzte a H2K-t. Ennek a napnak a legizgalmasabb összecsapása az Elements és az SK, azaz Rekkles és Forg1venre párharca volt, ez volt az utolsó meccs pénteken. Forg1vent csütörtökön sikerült megölni először a szezonban, az Elements ellen azonban ismét tökéletes játékot hozott, és mindent elmond, hogy a farmolásáról híres Rekkles a meccs végén kb. 60 creep hátrányban volt vele szemben.

Három hét után így az SK vezeti a tabellát, második a Fnatic, őket követi az Elements, majd sorban a CW, a Roccat és az UOL. Jövő héten két verhető ellenfél vár Vizicsacsiékra, a Roccat ellen játszanak csütörtökön, míg a Meet Your Makers ellen pénteken, szóval eljött az idő egy 2-0-s hétvégére.

Az EU LCS állása 3 hét után:

  1. SK 6-0
  2. Fnatic 5-1
  3. Elements 4-2
  4. CW, Roccat, UOL 3-3
  5. Giants, H2K 2-4
  6. Gambit 1-5
  7. MYM 0-6