Bátor Idézők!

Elérkezett az idő, amikor szabadjára kell engednetek fantáziátokat és kreativitásotokat, hogy szebbnél szebb művekkel örvendeztessétek meg a magyar közösséget. Hagyományos plajbász, vagy digitális ecset, teljesen mindegy, a lényeg a képzelet szárnyalása és a League of Legends birodalmán belül.

Egy ekkora versenynél nem illene akadályokat állítani, így nem szabunk gátat az alkotás terén: bármit szívesen fogadunk, amiben ott a League of Legends – minél eredetibb és ötletesebb, annál jobb!

drawing_contest

A fentiek láttán bizonyára bennetek is körvonalazódik a kérdés, hogy mivel jutalmaznánk a rajzolásba fektetett időtöket és energiátokat? Nos, a tét nem kisebb, mint örökre beírni a neveteket a League of Legends magyarországi  történelmébe, továbbá elnyerni az 1000 RP-s jutalmat, ami mellé még egy szabadon válaszható kinézetet is hozzáteszünk. Csábító, igaz?

A műveket 2015. február 1-je és 28-a között várjuk. Alant láthatjátok a verseny szabályzatát, ezenkívül bővebb információkért látogassatok el a League of Legends hivatalos magyar oldalára.

A rajzokat pártatlan zsűri ítéli majd meg, kiválasztva a legjobb tíz művet, amelyek ezután közönségszavazáson vesznek részt. Ítészeinket egy elfeedelt Teemo sem tántoríthatja el az Igazság Mezejéről,  garantáljuk az első osztályú bíráskodást.

A verseny szabályzata: 

Mint minden versenyen, itt is lefektettünk néhány alapvető szabályt. Bár ezek egy része valószínűleg magától értetődő, mindenképp figyelmesen olvassátok el az alábbi pontokat, nehogy egy apró részlet miatt váljon érvénytelenné a nevezés!

  • Kizárólag saját alkotással lehet nevezni a versenyre. A lopott, vagy részben lopott alkotások beküldőit kizárjuk a versenyből, és öt másodpercenként egy Karthus ultit nyomatunk rájuk életük végéig.
  • Egy személy csak egyszer, egy alkotással nevezhet.
  • A beküldött alkotásoknak minimum 1280×720 képpont felbontásúnak, de legfeljebb 3 MB méretűnek kell lenniük. A kép formátuma .jpg vagy .png legyen.
  • Csak a 2015. február 1. 00:01 és 2015. február 28. 23:59 időpontok között beküldött nevezések érvényesek.
  • A nevezési e-mailben mindenképpen írjátok meg az idézőneveteket és a szervert, amin játszotok. Ez a nyeremények kiosztásánál lesz szükséges. Fontos, hogy jól adjátok meg ezeket az információkat, mert ezen később már nem lehet változtatni.
  • A rajzok elkészítéséhez bármilyen rajzeszköz vagy rajzprogram használható.
  • A kész alkotásokat e-mailben, csatolt fájlként a fanart.leagueoflegends@gmail.com címre várjuk. Fontos, hogy ne csak beillesszétek az e-mailbe a képet, hanem csatolt fájlként adjátok hozzá, valamint ne feledjétek el megadni az idézőneveteket és a szervert sem!
  • *a nyertesek a nyeremények kiosztásának pillanatában a boltban elérhető kinézetek közül választhatnak.

Mindenkinek sok sikert kívánunk! Alig várjuk, hogy láthassunk fantáziátok gyümölcseit!