Kedves Idézők!

Húsvét alkalmából egy versennyel készült nektek a League of Legends Magyarország! Nincs más dolgotok, mint a League of Legends karaktereit az ünnep hangulatának megfelelően megeleveníteni, és a League of Legends Magyarország feliratot elhelyezni a képeden – egy külön cetlin, vagy akár beleépíteni a munkádba, mindegy, csak jól látható legyen. Locsolás, nyúl és poro, jöhet minden, ami megragadja a hangulatot, kedvenc játékunkkal elegyítve.
Mindezt úgy, hogy az alkotás terén szabad kezet kaptok. Digitális kép, vagy hagyományos ceruza, esetleg tojásfestés, vagy akár horgolás, bármilyen, a saját kezetekkel és kreativitásotokkal készített munkát szívesen látunk.
(A League of Legends magyar játékosainak hivatalos szervere az EUNE, így EUNE-s profillal rendelkező Idézők jelentkezését várjuk – természetesen, ha más szerveren is van profilod, az nem kizáró ok.)

Nincs verseny díj nélkül, így az első helyezettet egy 1350-es kinézettel jutalmazzuk! Ezen kívül a legjobb munkákat közzétesszük a weboldalunkon.

1978540_914619031903222_4408587024412368957_o

Beküldési határidő április 4-e! A műveket az alábbi e-mail címre várjuk: slawter@leagueoflegends.hu


A verseny zsűrije a League of Legends Magyarország szerkesztői.

A verseny feltételei:

Jól látható kép az alkotásról

League of Legends Magyarország felirat feltüntetése a munkán, vagy a képen, jól kivehetően

A levélben írd le a neved, idézőneved

A beküldött kép legalább 800×600 méretű legyen

Fontos!!! Kérünk mindenkit, hogy csak EUNE-es profilnevet küldjön, csak azt tudjuk elfogadni.