Üdvözlet Idézők! A mai PBE frissítés tartalma teljes egészében kozmetikai jellegű. Főszerepben a két páros, Martalóc Ashe és Warwick illetve Örző Sivir és Nautilus. Ezen kívül kaptunk egy új Idézői Ikont is a Nemezis Draft módhoz, és végül de nem utolsó sorban DJ Sona is bővült egy animációval. Pontozótáblákat elő, indulhat a szépségverseny!

(Figyelmeztetés: A PBE tartalom képlékeny és kísérleti jellegű – a jelenlegi állapot nem reflektál teljes mértékben arra, amilyen állapotban az élő szervereket fogja elérni. Kérjük, e szempontok alapján bontakozzatok jóslatokba.)

 

Martalóc és Örző töltőképek a PBE-n

Bekerültek a Martalóc és Örző betöltőképek. Közös tulajdonságuk, hogy mindkét páros tagja közös képen osztozik, illetve hogy az 5.3-as frissítésnél lesznek elérhetők 750 RP-ért.

Martalóc Ashe és Warwick

 

Örző Nautilus és Sivir

 

Új Idézői Ikon

Az új ikonon Ziggs feszít, nagy valószínűséggel a következő Nemezis Draft mód eljövetelével lesz elérhető. Véleményem szerint Uncle Sam ihlette az alkotót. Már látom is lelki szemeim előtt. “I want YOU, to play Urgot.”

Örző Sivir módosítások

Miután az előző frissítésben módosította ruhatárát, a mostaniban fordrásznál járt.

 

DJ Sona animáció javítás

DJ Sona éteri formájában a Q képessége rakétára emlékeztető fényes animációt kapott (most már úgy néz ki mint a W és E képességnél)

Emlékeztető: DJ Sona az 5.3-mas frissítéssel nem lesz még elérhető.

Egyéb

Tristana betöltőképe vissza lett állítva a jelenlegi élő szerveren találhatóra.

“Dolgozunk rajta. Nem lesz benne az 5.3-mas frissítésben, amilyen gyorsan csak lehet, kész leszünk vele” – Ququroon

Forrás: Surr@20