Üdvözlet idézők!

Adott 10 sikerre éhes játékos a színpadon, egy számítógépes játékokért rajongó tömeg, illetve egy direkt erre a napra szabaddá tett sportcsarnok. Mire gondoltam? Nem másra, mint az Esport Festre, ami március 28-án kerül megrendezésre a MoM Sportközpontban. Ha nem vettetek még jegyet, sürgősen szerezzétek be, hiszen a rengetek verseny és a döntők felejthetetlen élményt ígérnek.

 League of Legends az Esport Festen

Így van, az Esport Fest dátuma már közeledik. A LoL-os selejtezőket már lejátszották a csapatok, a 83 indulóból csak ketten maradtak talpon; a Pigeons of Doom, illetve a Boostroyal.

Mind a kettő csapatnak egy selejtezőn kellet megmérkőznie ellenfeleikkel, majd nyolcad döntőben kieséses rendszerben bizonyítani, hogy ők a méltók a sportközpont színpadára, ahol ismételten bemutatót tarthatnak, illetve megküzdhetnek az első helyért. A nyolcad döntőről ágrajz elérhető itt.

Játékosok a csapatnév mögött

A rutin rókák számára talán már ismerős lehet az alábbi névsor, lolos karrierjük során, egyéb versenyeken találkozhattak velük/játszhattak ellenük, fórumokon viták során mint adott szerepnek legjobb játékosokként példaként szolgálhattak. Nos, íme:

Pigeons of Doom:
Dugo, MarineHBS, SUXY, Zsokker, exnon

Boostroyal:
Kriszkikessz, Mate, Rezsidemon, hextasy, wAZIER

A közeljövőben szerkesztőségünk felveszi velük a kapcsolatot, és ha az idejük engedi, egy rövid interjú erejéig rendelkezésünkre állnak. Ha rajtatok múlna, milyen kérdést tennétek fel nekik? A kérdéseket a sziki@leagueoflegends.hu e-mail címre várjuk.

Egyéb programok

Ha a felsoroltak viszont nem lennének eléggé nagy húzónevek, jövőhét szombaton LoL mellett Hearthstone, Cs:GO, és DotA 2 döntőt is játszanak, illetve számtalan egyéb program igyekszik a látogatók igényeit teljesen kielégíteni. Különböző játékok gondoskodnak a kellemes időtöltésről, itt lesz számtalan – játékokkal (is) foglalkozó – youtuber, illetve élő előadás az Am I God együttestől is színesiti a rendezvényt. Részleteket megtaláljátok az esportfest.hu-n.

Aki viszont nem tud jelen lenni, vigaszt nyújthat hogy a LoL Magyarország élménybeszámolót fog tartani nem sokkal az esemény után.