Bemutatkozik az Üresség legújabb szörnyszüleménye Vel’Koz. A félelmetes teremtmény egyetlen célja a tanulás, így minden tudást felemészt, és ismeretanyagát számos elemzés és vizsgálat során gyűjti be. A tesztalanyok legnagyobb szerencsétlenségére ezek a vizsgálatok általában halálos következményekkel is járnak, ugyanis Vel’Koz előszeretettel semmisíti meg az alanyokat a tudásszerzés során.

Hősbemutató videó

Képességek

Passzív: Szövetbomlás
Vel’Koz képességei elemeire bontják a célpontokat. Ha háromszor eltalálnak ezek a képességet, megtörténik a minionok, szörnyek és ellenséges hősök szétbomlasztása, ami bónusz tényleges sabzést okoz. A jelzők úgy távolíthatók el, ha a célpontok elkerülik Vel’Koz támadásait.

Q: Plazmahasadás
A plazmalövedék lelassítja és sebzi az első eltalált célpontot. Találat esetén, a maximális távolság elérése esetén, vagy ha másodjára is aktiválják, a lövedék 90 fokos szögben kettéválik. A kettévált lövedék ugyanolyan sebzést és lassítást okoz.

W: Ürességhasadék
Vel’Koz egy egyenes vonalú lövedékével átjáról nyit az Ürességbe, mielőtt a lövedék felrobbanna. Mind az eredeti hasadék, minf robbanás sebzése Szétbomlasztás jelzőt hagy a hatókörben lévő ellenfeleken.

E: Tektonikus hasadás
Kis idő után Vel’Koz megrengeti a földet, és a sebzés okozása mellett a levegőbe is löki az ellenfeleket. A közelben álló, a hatás alá kerülő hősöket Vel’Koz kissé hátrafelé is löki.

R: Életporlasztó sugár
Vel’Koz egy végtelen energiájú lövedéket lő az egérmutató irányába, ami sebzi és lassítja a hatókörén belül lévő ellenfeleket.

Szerepe a harcok során

velkoz-gameplay

Vel’Koz egy távolsági harcos, aki óriási mennyiségű sebzést képes bevinni a harcok során. Mivel a távolsági képességei már a játék kezdetén is elérhetők, így sebezhető, de fenyegetést magában hordozó ellenfél, aki csapattársai védelmére szorul az ütközetek során, hogy ereje javát a játék kései szakaszában kiadhassa magából.

Hozzászólások

hozzászólás