Ver2

LOL-ozni okosan és szépen, ahogy csillag megy az égen. Nem árt ezt észben tartani, ugyanis komoly büntetésekre számíthat, aki rendetlenkedik. Ezért ragadtunk most virtuális tollat, és figyelmeztetünk mindenkit.

Rengeteg rangsorolt játékkal állsz a szezon végén, várod a hagyományosnak számító bajnokot és hőskinézetet? Csapatoddal magasra küzdöttétek magatokat, és karnyújtásnyira a pofás őrszem kinézet? Nos, ez esetben ha valóban szeretnéd is megkapni a jutalmakat, aranyos, platinás… keretet kapni, élvezni a munka utáni jól megérdemelt tartalmakat, akkor nincs más dolgod, mint a szabályzatnak megfelelően viselkedni!

A mostani szezon végén ugyanis nincs kegyelem, aki drasztikus mértékben bomlasztja a többiek morálját, tönkreteszi mások játékát, és úgy viselkedik, hogy ha anyukája látná, pironkodva teremtené le, az számíthat a legrosszabbra, ami jelen esetben a jutalmaktól való megfosztottságot jelenti – az alábbi link sokaknak segíthet http://boards.eune.leagueoflegends.com/hu/c/altalanos-beszelgetes/NGmsd9f7-a-rangsorolt-jatek-korlatozasanak-tesztje-na-eu .

Két dolgot kell kiemelni: aki nem bír magával, az rangsorolt játék korlátozásra számíthat. Ez azt jelenti, hogy el lesz tiltva a rangsorolt módtól, amíg adott számú hagyományos játékot le nem játszik. Mindez pedig csevegéskorlátozással megfejelve. Az ellenőrzések folyamatosak lesznek, aki javul, az feloldhatja a büntijét, aki viszont továbbra is gonoszkodik, annak felkopik az álla.
A másik pedig az, hogy mindenki a saját szerencséjének a kovácsa, csakis rajtad áll, mi lesz a szezon végén.

A fentiekért, a saját és a többi játékosok érdekében az alábbiakra kérnénk mindenkit:

A LOL csapatjáték, ennek megfelelő viselkedést igényel. Ha nem ismered, olvasd el a viselkedésre vonatkozó szabályokat, hogy mindennel tisztában legyél (http://gameinfo.eune.leagueoflegends.com/hu/game-info/get-started/summoners-code/)

Nem hiszem, hogy sokan akarnák, hogy elküldjék őket a francba, minden hiba után leszólják, vagy csak úgy kipécézzék, és idegesítsék 20+ percen keresztül. Ezért ide is érvényes az, hogy azt tedd mással, amit szeretnél, ha veled is tennék.

Egy jó szó többet ér ezer rossznál, próbáld meg kezelni a helyzetet, és ne rontani!

A LOL-ból teljesen kizárni a negatív érzelmeket nyilván lehetetlen, így biztosan becsúszik majd pár “flamelés”. Azonban nagyon figyelj arra, hogy ez csupán egykét hópehely legyen maximum, és ne egy mindent elsöprő lavina.

Mielőtt írsz vagy teszel valamit, aminek sejthető, hogy rossz vége is lehet – trollkodás, anyázás… -, szánj csak pár másodpercet arra, hogy mérlegelj: Megéri?

Előfordulhat, hogy rossz szériába kerülsz, és zuhansz egyre lejjebb – velem is sokszor megesik -, ilyenkor érdemes lehet szünetet tartani, más játékmóddal próbálkozni, vagy szimplán kikapcsolni a játékot kicsit, és újult erővel nekivágni.

Társsal jobb! Ha teheted, menj egy barátoddal, ez nem csak oldja a feszültséget, de garantáltan pozitívabb lesz az egész játék hatása rád nézve, tudván, hogy van egy játékos, akire biztosan számíthatsz.

 

Sok sikert mindenkinek, és büntetésmentes játékot!

Hozzászólások

hozzászólás