Egy hét. Ennyi idő állt a League of Legends játékosainak rendelkezésére, hogy elérjék a Riot Games által kitűzött – és a megadott szabályok szerint zajló -, 55 millió pontos határt, megmutatva, hogy mekkora a közösség ereje.

pool-party-wallpaper

A feladat egyszerű volt. Hozz létre egy öt fős csapatot, amellyel az Ordító szakadék, a Kristályseb, vagy a Idézők szurdoka vérrel itatott útjain küzdötök ellenfeleitek ellen. Minden győzelem 5 pontot jelentett. Ezen túl pontok jártak ajándékozásért, a módtól függően 10 illetve 20 pont. Nos, így kellett minél több pontot elérnünk. Sok játéknál ez lehetetlen feladatnak bizonyult volna, azonban nem a League of Legends idézőinek!
Ugyan a legvégső álomhatárról lecsúsztunk, a közösség elképesztő összefogásról tett tanúbizonyságot, ugyanis több millió lejátszott meccs után, végül az utolsó előtti lépcsőfokig kúszott fel a számláló: 45 millió pont!

Ez pedig azt jelenti, hogy medencés bulihoz öltözött minionokkal találkozhatunk a pályákon, egy véletlenszerűen választott hőssel és egy pofás idéző ikonnal leszünk gazdagabbak, rengeteg ip-növelő lehetőséget kapunk, valamint mind az online, mind a valós boltok remek akciókkal várnak minket. Nem semmi.

Mindenki, aki szerepelt a megmérettetésben, büszke lehet magára, jár a taps és a poro nasi.

A számláló elérhető itt: Medencés buli és csapathét