Nyilas Misin kívül a PBE is pakkot kapott! A mai frissítéssel bekerült Bard hősválasztó mondata, Elderwood Bardot is kozmetikázták, Irelia W-jének textúrahibája javítva lett, a balanszváltozások pedig nem kerülhették el Kassadint és Veigart.

startbanner

Görgess tovább az infókért!

(Figyelmeztetés: A PBE tartalom képlékeny és kísérleti jellegű – a jelenlegi állapot nem reflektál teljes mértékben arra, amilyen állapotban az élő szervereket fogja elérni. Kérjük, e szempontok alapján bontakozzatok jóslatokba.)

Bard hősválasztó mondat

Bard hősválasztáskor elhangzó „mondata” bekerült a mai patch-csel:

 

Elderwood Bard kozmetikázás

bard1

Elderwood Bard kapott még néhány módosítást. Összehasonlítva a tegnapival, a mai frissítésben a csuklya színe, a szakálla és a szarva változott.bard2

Néhány friss kép Elderwood Bardról.

bard3

bard4

Bami’s Cinder ikonmódosítás

bami

A Naptűz köpeny és a Fejlesztés: Cinderhulk új komponense, a Bami’s Cinder, jelenleg is tesztelés alatt van PBE-n és ennek örömére a mai napon az ikonja világosabb lett a grafikuscsapat által.

bamiicon1

bamiicon2

Egyéb 

[BUG FIX] Irelia W-jének textúrahibája javítva lett, most már a jó textúrákat használja, miközben aktív a W.irelia

Balansz változtatások

( * Emlékeztető *: A PBE szerver egy olyan tesztelői környezet, ahol új, kísérleti, és néha radikális változások történnek. Amiket lentebb láthatsz, hiányosak lehetnek mind tartalomban, mind változtatásokban, amik még nem lettek a PBE-hez hozzáadva – ne veszítsd el a fejed! Ezek nem hivatalos közzétételek. )

Hősök

Bard

 • A Sors keze (R) lövedék sebessége csökkent 2000-ről 1800-ra

Kassadin

 • Portálséta (R) hatótávja nőtt 450*-ről 550-re
  • [*MegjegyzésA változás csak az AIR klienst érinti.]

Xin Zhao

 • Vakmerő roham (E) [sebzés csökkent 70/115/160/205/250-ről 70/110/150/190/230-ra]
  • [Megjegyzés: A jelenlegi élő értékek 70/105/140/175/210, szóval ezek a PBE-s változtatások még mindig buffnak számítanak.]

Varus

 • Átütő nyílvessző (Q) töltési ideje mostantól az íj felhúzásától számol vissza, nem a lövéstől

Veigar

 • Baljós gömb (Q) lövedék sebessége nőtt 1750-ről 2200-ra
 • Eseményhorizont (E) megállítja a csúszásokat (pl.: Graves E vagy LeBlanc W), amelyek találkoznak a fallal. Ez természetesen nem hat a Villanásra / teleportálásra (pl.: Ezreal E vagy Kassadin R)

 • Eseményhorizont (E) figyelmeztetés a varázslat elején jelenik meg (0.25 másodperc varázslási idő)
  • [Megjegyzés: Amíg a figyelmeztetés még mindig 0.75 másodpercig tart, a változtatással az egész folyamat 0.25 másodperccel gyorsabb lett.]