Itt az idő, hogy Ti is versenybe szálljatok, azaz ismét megrendezésre kerül a summoners.eu online magazin által szervezett Summoner’s Cup, immár hatodik alkalommal. A verseny eddig is színvonalat teremtett önmagában az online bajnokságok között és tovább folytatja menetelését, azaz minden egyes megrendezésnél  egyre több csapat regisztrál, hogy elérjék a nekik kijáró címet.

Ráadásul nem csak évente, hanem havi rendszerességgel szervezik meg a kupát , de nem a mennyiség a lényeg hanem amilyen minőséget szolgál és jelent nekünk ez a verseny. Jellemzők a szokásosak azaz verseny draftban, az idézők szurdokában, öt fős csapatokkal és az ágrajz is szokásos, tehát egyenes kiesés és az győz aki a legjobbnak bizonyul, tehát itt az ideje hogy Ti is megmutassátok a csapatotokkal, hogy Ti vagytok a legjobbak.

league-of-legends-champions-mosiac-by-ezic-agent_485986464

A részvétel ingyenes, de kérünk Titeket azt vegyétek figyelembe, hogy sokan szeretnétek részt venni a versenyen és van egy bizonyos korlát, azaz ha regisztráltok a versenyre az legyen megfontolt és komoly döntés. A meccsek július 5-én kezdődnek 15:00-kor, másnap ismét 15:00-tól remélhetőleg 20:00-ra záródik a döntővel. Viszont azoknak is meglesz a megfelelő élmény, akik nem vesznek részt versenyen, mivel Mi általunk lesznek közvetítve és kommentálva a meccsek. Azaz egészen a selejtezőktől a döntőig végig kísérhetitek a meccseket streamen, Rey és Brarid kommentálásában. Reméljük velünk tartotok Ti is majd, hogy hogyan is küzdik fel magukat a csapatok egészen a győzelemig.

Természetesen a díjazás sem maradhat el, ráadásul megemelkedett a díjazás mértéke:

1. Helyezett: 4800RP + Triumphant Ryze hőskinézet + 4 győzelmes IP növelő/Játékos
2. Helyezett: 3600RP + 4 győzelmes IP növelő/Játékos
3. Helyezett: 2400RP + 4 győzelmes IP növelő/Játékos
4. Helyezett: 1200RP + 4 győzelmes IP növelő/Játékos
5-8. Helyezett: 4 győzelmes IP növelő/Játékos

popstar_draven_by_masterroshii-d7sr94g

Még július 1-ig 23:59-ig van időtök nektek is beszállni és megmutatni a többi csapatnak, hogy bizony Ti vagytok a legjobbak legjobbjai. Regisztrálni az alábbi linken tudtok: http://cup.summoners.eu/signup

A stream pedig a megszokott linken, ugyanakkor mint a verseny, 15:00-kor indul, ahol Rey és Brarid vár majd Titeket nézőket és a szurkolókat: http://www.twitch.tv/lolmagyarorszag

A verseny szabályzatát itt érhetitek el : http://cup.summoners.eu/rules

Minden egyes versenyzőnek a legjobbakat kívánjuk, Titeket pedig várunk majd szurkolni a kedvenc csapatotoknak a streamen, tehát ne feledjétek vasárnap 15:00-kor indulunk, addig is készítsétek a kekszeteket.