Játszani köztudottan mindenki szeret, még a szerkesztőink is. Miért ne hódoljunk e szenvedéljünknek közösen az olvasóink társaságában? Örömmel jelentjük be, hogy elérkezett a szobati League of Legends Magyarország stream új generációja!

Megújult lendülettel, sok ötlettel és temérdek kellemesen eltöltött órával vár titeket a mostantól menetrendszerűen szombatonként jelentkező élő közvetítés, ahol a nézőkkel/olvasókkal való játék mellett lazulás és témázás is terítéken van. Az első adásunkkal rendhagyó módon egy pénteki napon, április 17-én jelentkezünk, a téma pedig a vészesen közeledő PlayIT lesz.

playit_2015_tavasz

És hogy méltóképpen megemlékezzünk a heti rendszerességű (újra)született streamről, az első hét sztárvendége nem más, mint Riot CéciDog és Daedalus. Róluk pedig köztudott, hogy olyanok mint a Mikulás; soha nem jönnek üres kézzel. A velük játszott játékban 2 szerencsés személy, akit ők választanak ki, 1-1 ezer RP-vel lesz gazdagabb.

IMG_20140226_140006

Természetesen a közös játék után is megéri maradni. A korábbi streamekben látott jókedvet teljes mértékben importáljuk, illetve a stream házigazdájával, Rey-jel és a többi szerkesztővel is lehetőségetek lesz összemérni tudásotokat/vállvetve harcolni egymás oldalán. Ezen kívül pedig, mint egy megkoronázva a napot, megtudhatjátok, hogy mennyire vagytok Fortuna istennő kegyeltjei; a streamet követők és nézők között ugyancsak értékes ajándékokat sorsolunk ki. Hogy pontosan mi lesz az, maradjon egyelőre a sejtelem homálya által lefedve.

Remélhetőleg már ti is annyira lázban égtek, mint mi! Hogy ne maradjatok le semmiről, javasoljuk a facebook oldalunk és twitch csatornánk követését. Részletekkel nemsokára jelentkezünk. Addig is kívánjuk a legjobbakat mindenkinek, találkozunk az Igazság Mezején! Csókacsaládnak.

twitch-logo-black