18129_819716708082999_8939952570944460620_n

Ahogyan azt megígértük, elcsíptük a végzet galambjait is egy élő interjúra. Verseny előtt csaptunk le rájuk, ahol már érezni lehetett a szikrát a levegőben, annyira izgultak…mit erőlködök a feszültségkeltéssel! Ezeknek a srácoknak kötélből vannak az idegeik, az izgalom legcsekélyebb jeleit sem mutatták ki. Magabiztosan nézték az előttük zajló eseményeket, és biccentéssel nyugtázták a pillanatot, amikor színpadra hívták őket. Na de túlságosan is előre siettem, íme az interjú:

Üdv srácok! Köszi, hogy időt szakítotok ránk. Vágjunk is bele, egy gyors bemutatkozást kérnék mindenkitől.

Szlovák Máté vagyok, MarineHBS néven játszok EUW szerveren.

Farkas Balázs vagyok, Legomyego néven találtok meg, supportot játszok a csapatban

Hornyák Márk, SUXY, EUW szerveren játszok és a csapatban jungler a pozícióm.

Tóth „Kubu” Viktor, EUW, ex-challanger (nevetés)

Bodor Mátyás vagyok, többen Dugoként ismernek, lövész vagyok. *suttogás balról: és alkoholista* (nevetés)

marinelego          suxxykubudugo

A képeken (balról) MarineHBS, LegoMyEgo, SUXY, Kubu, és Dugo

Most már hogy ismerünk titeket, meséljetek a csapatotokról. A Végzet Galambjai. Honnan jött a csapat neve? Van-e esetleg inner joke, vagy csak egy vicces kitaláció?

pigeons

Lego:
Igazából ez úgy történt, hogy mikor megcsináltuk a csapatot, sokat gondolkoztunk a neveken. SUXY feltöltött egy képet, a galambosat, és én pedig írtam hogy akár pigeons of doom is lehetnénk, legalább vicces lenne.

Figyelmet megragadó, az biztos. Mióta ismeritek egymást? Közös múlt, potenciális jövő?

Lego:
Novemberben jöttünk össze a Play IT után. Marine-nal együtt játszottunk egy gyenge csapatban, de úgy döntöttünk, ha kiválunk jobb lesz mindenkinek. SUXYval meg Kubuval Mondoconon játszottunk, meg ICL lanon.

Versenyre mennyit készültetek?

Lego:
Készültünk? (mindenki nevet) Igaz, hogy négy hónapja együtt voltunk, de nagyon ritkán gyakoroltunk a LAN-ra. Többiek után kajtatni kell, mivel még fiatalok, gyakran elmozdulnak otthonról (nevetés). Mi már kicsit öregebben vagyunk, már nem annyira mászkálunk el. Minden esetre gyakoroljuk a teamfightot SUXY-val, gyakran Heroes of the Stormozunk. 3 hete gyakorlunk a teamfight szimulátorban. Kubu CS:GO-zik sokat. Szóval jah, ha összesen 4 meccset játszottunk, akkor sokat mondok. Nem tudjuk komolyan venni, nem lesz ez akkora nagy kihívás.

nevetes

Önbizalomból nincs hiány. Hogyan képzelitek el a jövőtöket? Együtt maradtok, ha igen hol indultok?

Marine:
Maradunk együtt LAN után. Szeretünk együtt játszani, mindenképpen folytatjuk tovább. Többi magyar LAN-on is részt fogunk venni, Play IT-re pedig már kijutottunk, szóval ott biztos jelen leszünk. Valamint tervben van Mondocon is, reméljük hogy kijutunk.

A legjobbakat. Ezek szerint nem tartotok az ellenfél csapatától? Van valami stratégiátok, titkos fegyveretek ellenük?

Lego:
Őszintén szólva, tudjuk, hogy az ellenfél csapata csak emiatt a rendezvény miatt jött létre, ezért nem igazán tartunk tőlük. Mi azért együtt játszunk már egy ideje, ezért bízunk benne hogy nyerni is fogunk.  Meg aztán, el is várjuk magunktól.

Ha már csapatról van szó, és lefektettétek hogy együtt maradtok, terveztek-e magatoknak olyan szárnyalást, amit eddig a challanger csapatoktól láthattunk? Felemelkedni, mint a galambok?

Kubu:
Személy szerint én szeretnék kiemelkedni, LCS-re szeretnék kijutni, mint játékos.

Sok sikert hozzá. Rendezvényről úgy általában mi a véleményetek?

Marine:
Engem meglepett, őszintén szólva rosszabbra számítottam. Jól lett kivitelezve, színvonalas, ami az eddigi LAN-okról sajnos ez nem mondható el. A Lolfoglaláshoz tudnám hasonlítani. Egyetlen probléma a 2 órás csúszás, egyébként teljes mértékben meg vagyunk elégedve.

mate

Szurkolóknak esetleg üzentek valamit?

Lego:
Értékeljük, hogy kijöttek szurkolni, bár a pontos számukat nem tudjuk. Pár posztot kiraktunk a facebook csoportunkba, de nem nagyon promóztuk. Valószínűleg az itteni játékosok nagy része a CS:GO miatt volt itt és nem miattunk (nevetés)

Srácok, köszönjük szépen hogy a rendelkezésünkre álltatok, most már mehettek konfigolni.

dugo

Záró akkordként pedig íme egy kép a már harci helyzetben lévő Dugo-ról, illetve a kedvenc mindig fotogén műsorvezetőnkről, orobeRto-ról, aki LegoMyEgo-t bírja szóra 🙂

Ha bármi kérdésetek van még, nyugodtan tegyétek fel nekik a facebook oldalukon, garantálták, hogy válaszolni fognak.