Nemrégiben jött ki, nem sokkal Braum sárkányölő hőskinézete után, Pantheon legújabb hőskinézete is, mely gyarapítja a Sárkányölő hőskinézet családfáját. Nemrégiben beszereztem, hogy kicsit őt is be tudjam mutatni nektek. Elsőként akkor foglalkozzunk kicsit az árával, mivel elég mértékadó dolog, mikor kijött, egy darabig 975 RP-ért érhettük el , de mivel ez csak egy akció volt, az ára most 1350 RP, amit én kicsit soknak tartok. Természetesen ez is egy gyönyörű hőskinézet, de Braumé is van ennyire szép és minőségi, csakhogy az övé 975 RP. Igazából semmivel sem változtattak többet, mint Braumén, a képességek máshogy néznek ki, de egyedi érzelemkifejezők például nincsenek, talán egyedül a visszateleportálásan kicsit más, mint az alap kinézeté.

dragonslayer-pantheon-lol-hd-1920x1080

Pantheont sem mondhatjuk már egy mai hősnek, elég régóta benne van a játékban, és bevallhatjuk, hogy ő is beállhatna a sorba, hogy felújítsák. Ezzel a hőskinézettel viszont kárpótolnak kicsit minket. Mindenképp nagyon menő narancssárgás pajzsunkat egy sárkánypikkelyesre lecserélni, meg maga az egész páncél ahogy meg lett alkotva, nagyon is figyelemre méltó. Tényleg olyanok vagyunk, mint aki most vágott le egy sárkányt, majd szinte a teljes bőrét magára öltötte. Sokkal, de sokkal félelmetkeltőbb így a karakterünk a játékban, mint az alap kinézetével.

DRAGON-HUNTER-PANTHEON-1

Amint már említettem, mindegyik képesség kinézetén változtattak. Elég menő tud lenni, mikor lángoló dárdáink az ellenségre dobva, lángolva röpül feléjük. Még maga a passzívunk is – ha felhalmozódik – lángolva jelenik meg körülöttünk, és konkrétan elég rajtunk az ellenfél első csapása. A ráugráson ugyebár nem nagyon tudtak mit változtatni, viszont a lándzsával való szurkálásnál a lándzsánk hegye vörösen izzik.  Sokan kitalálhattátok már, hogy a legszebb bizony az ultija. Ahogyan felugrunk, alattunk még a föld is megreped. és a repedésekből magma vöröslik, majd mikor becsapódunk az ellenfél nyakába, hatalmas, lángoló sárkányszárnyakkal, konkrétan olyan, mintha egy hatalmas meteorit csapódott volna rá, még hatalmas lángcsóvák is keletkeznek a landolásunkkor.

Dragon slayer pantheon - ult

Egyedi érzelemkifejezőket sajnos viszont nem kapunk hozzá, az alap kinézet érzelemkifejezői járnak csak hozzá, pedig valljuk be, elfért volna egy-két egyedi szöveg arról, hogyan is csapta agyon azt a sárkányt. A visszateleportálása, ami talán picit egyedibb lett, de semmi különöset nem kapunk vele, mocorog picit, aztán felmutat az égre, majd a vállára teszi a lándzsáját, ez nem lett valahogy túl nagy durranás. Persze a kinézete impozáns, ahogy maga a páncélja is, de ezek nem fognak mindenért kárpótolni minket.

tumblr_n4gs9nBXd11sruwpxo10_1280

Összegezve: akik igazán szeretik használni Pantheont, azoknak mindenképp érdemes beszerezniük, mert szép lett, és a képességei is látványosak. Aki viszont nem szereti a hőst, és csak a kinézet miatt venné meg, annak a magas ár miatt nem ajánlom, értékben nem adja vissza a kiadott pénzt. Szerintetek ki lesz a Sárkányölő hőskinézetcsalád következő tagja?