Néhány héttel ezelőtt a Team SoloMid már bejelentett bizonyos csapatváltoztatásokat. TheOddOne edzői pozíciót tölt be, a jungler szerep helyett, Xpecial miután kikerült a kezdő csapatból csatlakozott a Curse felállásához, mialatt a TSM új jövevényei megérkeztek Gleebglarbu és Amazing szerepében. Úgy látszik a TSM nem fél a változtatások szelétől! 

1508023_243617919147480_280881951_n

 

A legtöbb TSM szurkoló biztosan ismeri  Rabia ‘NightBlue’ Yazbek-et, aki már több mint négy hónapja streamel a TSM oldalán megállás nélkül. Már saját kis szurkolói  klubja van, rengetegen megszerették a négy hónap alatt. Néhány napja azonban, hivatalosan is megerősítette, hogy elhagyja a Team SoloMid-et, hogy teljes mértékben az online közvetítésre tudjon koncentrálni.

Rájöttem, hogy amit igazán élvezek csinálni, az a játékról való tudásom továbbadásában, és az online közvetítéseimet követő közösség megtartásában, megerősítésében rejlik. Teljesen a stream felé szeretnék fókuszálni, amit mindig  fejlesztgetek itt-ott a nézők számára. Úgy érzem, hogy az LCS-re való készülés, és az e-sport színterén való tevékenykedés ennek az útjában áll.

Rabia ‘NightBlue’ Yazbek

NightBlue úgy nyilatkozott, hogy új ötleteivel, új emberek bevonásával ezekbe az ötletekbe, elérheti, hogy az övé legyen a “Legjobb League of Legends-et tanító online közvetítés” címe.

Mindenkinek mondom, aki figyelemmel szokta követni a csatornámat, hogy ez nem fog egyáltalán változtatni a nézői élményeiteken, sőt, javulni fognak a lehetőségek, amivel új tartalmakat hozhatok majd nektek a következő pár hónapban. Nagyon hálás vagyok mindenkinek aki támogatott engem a múltban, és remélem ezt a szokásotokat az elkövetkezendő időszakra is megtartjátok, amikor is tovább lépek egyet az életem ezen részében.

TSM:

Marcus ‘Dyrus’ Hill – Top

Maurice ‘Amazing’ Stückenschneider – Jungle

Søren ‘Bjergsen’ Bjerg – Mid

Jason ‘WildTurtle’ Tran – ADC

Nicolas ‘Gleebglarbu’ Haddad – Support

Brian ‘TheOddOne’ Wyllie – Edző

Andy ‘Reginald’ Dinh – Edző

Patrick ‘MegaZero’ Glinsman – Csere