A negyedik rész az utolsó, amely bővebben foglalkozik magával a támogatókkal.

 Jöjjenek a maradék 6300-as karakterek, akik igencsak odateszik magukat.

Lulu_0

Lulu (6300 HP): Ez a kis ördögfióka kiváló bosszantógép az alsó ösvényen. Nem elég, hogy képességeivel messzire elér, és folyamatos nyomás alatt tarthatja az ellenséget, de mellette tökéletesen végzi az őrangyal szerepét is. Fegyvertárjában megtalálhatók az ellenséget harcképtelenné tevő – mókussá változol, mese nincs -, lassító, sebzéssel láthatóvá tevő, valamint a társat pajzzsal védő, szupererőssé varázsoló, és Lulura gyorsítóan ható mágikus jóságok.

Lulu remekül alkalmazható az olyan, a sebzést nehezebben viselő hősök mellé, mint például Ezreal. Legnagyobb erőssége Lulunak a hátránya is, ugyanis a változatos varázslás miatt jól meg kell gondolnunk, hogy társunkat, vagy az ellenséget bűvöljük – kicsi tündérünk pedig külön figyelmet igényel -, valamint folyamatosan szinten kell tartani az előszeretettel fogyatkozó kék csíkot, hiszen mana nélkül Lulu nagyon gyorsan elvész. Ajánlott olyan idézőknek, akik néhány varázslatokkal operáló támogatón kívül nem akarnak többet, illetve akik a folyamatos böködést részesítik előnyben a nagy harc előtt.

Braum_1

Braum (6300 HP): Freljrd jótevője legalább akkora hatással lehet a játék kimenetelére, mint amekkora a szíve. Braum a Te embered, ha az agresszív harcmodort preferálod, ugyanakkor a védekező játékban is megállja a helyét. Képességeivel lassítani, az ellenség támadását kivédeni és a lehetséges sebzését csökkenteni, a társnak sebzést adni, valamint a vele szemben állókat ideiglenesen feldobni, ezzel rövid ideig harcképtelenné tenni és lassítani képes. Passzívja révén rettenetesen jó plusz képességet élvez, hiszen ha valakire ráteszi a jelet, annak nagyon meg kell fontolnia, hogy mihez kezd a következő másodpercekben.

Braum igazi ereje a harcokban mutatkozik meg, így olyan lövészekkel érzi legjobban magát, akikkel bármikor képes harcba bocsátkozni – Caitlyn a hatalmas távolságával és erős támadó képességeivel -, viszont itt jön ki a hátránya is bajszos barátunknak. A passzív képességhez és a lassításhoz közel kell menni, illetve jól kell célozni, így sokszor Braum idézője, ha rosszul méri fel a terepet, akkor nagyon hamar a számlálót láthatja a feje fölött, vagy olyan hátrányba kerülhet, amiből nehéz lehet kijönni. Továbbá a helyezkedés és a jó pajzshasználat kulcsfontosságú Braumnál, ezért nagyon sok gyakorlást és tapasztalatot igényel a hős, hiszen amekkora ereje van ,akkora hozzáértés is kell hozzá – hiába alacsony a játszhatósági mutató, az idézőtől függ minden.

Ajánlható olyanoknak, akik egy-két támogató megvételénél nem terveznek többet, és azoknak, akik ostromtoronyként törnek előre a harcban, és úgy érzik, a támadok és támogatok előrébb való mint a a fedezlek és védelek.

Nami_0

Nami (6300 HP): Az óceán gyöngyének törékeny teste roppant hatékony lehetőségeket rejt magában. Nami varázslatai révén talán a legtökéletesebb módon egyensúlyozik a defenzív és agresszív stílus keskeny mezsgyéjén. Képességeivel módjábna áll cselekvésképtelenné tenni az ellenfelet, életet tölteni, valamint jól helyezkedve az ellenségektől elvenni, illetve plusz sebzést adva lassítani. Utolsó képességével hatalmas távolságban feldobja a nemkívánatos személyeket, némi sebzéset kiosztva – meneküléskor és harcbnan is kiváló a „Balaton”. Passzívja révén mozgási sebességet nyer, amit jól használva kiválóan ingerelhetjük és csaphatjuk be az ellenfelet egy-egy képesség használatával.

Nami egyik nagy gyengesége a sebezhetősége, így az idézőjét voltaképp csakis képességeivel tudjam megvédeni, ez pedig csupán úgy lehetséges, ha elegendő manával bír. Ez pedig – főleg a játék kezdeti szakaszában – takarékoskodást igényel, hiszen egy-két buborék és élettöltés után megnézhetjük magunkat, ha nem spóroltunk, ugyanis az ellenség valószínűleg diadalmas vigyorral az arcán fogja ránk vetni magát.

Nami sokrétűsége némi nehézséggel párosul, gyakorlott támogatóknak ajánlható elsősorban, illetve olyanoknak, akik jó sok játékot terveznek majd vele a League of Legendsben.