Gyakori eset, hogy valaki nagyon bizonytalan abban, milyen kinézetet vegyen szeretett hőseire. Természetesen a legjobb megoldás az, ha azt választod, ami a leginkább tetszik. No de mi van akkor, ha nincs konkrét kiszemeltünk, de az ár és érték klasszikus párosa lebeg a szemünk előtt? Összeszedtünk nektek tehát pár olyan kinézetet – szigorúan maximum 975 RP-ig -, ami szerintünk maradéktalanul megéri a rá költendő pontokat.

Sivatagi Skarner: A dzsungel egyik legtankosabb hősének pompázatos fizimiskája. Árához képest a képességek új animációt kaptak, a pajzs használatakor csodálatos a színváltás, és az alap koncepció tökéletesen párosul Skarnerrel. 

RIOT Blitzcrank: Ami nagyon tetszett az elejétől fogva, hogy villog és szirénázik. Viszont hogy egy ekkora változásért csak 975-rp-t kérnek, illetve, hogy sok-sok darabot osztottak ki belőle kártya formában az hihetetlenül jó. Ráadás a helikopteres hazateleportálás. Illetve a nagy darab épnek jól áll a tömegoszlatás.

Acéllégiós Lux: Amiért nagyon érdemes beszerezni: az egyetlen olyan Lux hőskinézet, amelyben megváltoznak a képesség kinézetei. Na de hogy ennyire jól! A fényből áram lett ami eszméletlenül jó néz ki, főleg a “E” képessége a gömb. (Mi haveri körben elneveztük Amper-nak, hiszen az az áramerősség, a Lux pedig alapból a fényerősség).

Csendes éj Sona: Aranyos megjelenésén túl Sona egyik legolcsóbb kinézetének van egy nagyon kellemes tulajdonsága, ami miatt muszáj szerepelnie a listán. Ugyan nincs a képességeknek különleges animációja, viszont a megszokott beszéd és hangok mellett ez a karácsonyi kinézet ünnepi dallamokkal rendelkezik, amely kiemeli olcsó társai közül.

Kísértett Maokai: Hatalmas entünk halloweeni kinézetében borzongató látványt nyújt, és a frászt hozza az idézőkre, már akkor, amikor kimászik a földből a játék kezdetén. Maokait teljesen átszabták, és mind képességeit, mind ábrázatát az alkalomhoz illővé tették.

Téli csoda Orianna: Porok és tél. Tökéletes párosítás, főleg, ha az egész Orianna köré épül. A labdából óriás poro, a teleportból csoportos örömködés – zenére -, a fémes csillogásból pedig kék és fehér szépséges keveréke örvendezteti meg azt, aki beruház erre a remek kinézetre.

Panda Annie: A roppant ártatlannak tűnő, ugyanakkor legalább annyira veszélyes Annie távolkeleti borítása szemkápráztató. Pompás színvilág, pandamaci plüssállat, és cuki hazamenetelkori animáció teszi tökéletessé, és ajánlott vétellé.

Hozzászólások

hozzászólás