Ugyan a Season 5 még igencsak odébb van, a csapatok és a játékosok már is elkezdték az ilyenkor szokásos helyezkedést a jobb pozíciókért.

Team ROCCAT

A ROCCAT még idén januárban vágott bele egy újabb esport csapat támogatásába. A német gyártó választása ezúttal nem az FPS-ek világára, hanem a mostanában uralkodó MOBA-kra, egészen pontosan a League of Legends-re esett. A kiszemelt alakulat a lengyel Kiedyś Miałem Team ötöse lett, akik a Ninjas in Pyjamast ejtették ki a 2013-as kvalifikációs verseny utolsó szakaszában.

Ezt követően nagyon szépen teljesítettek első LCS szezonjukban, melynek végén a harmadik helyen végeztek, majd augusztusban még a világbajnokságra való kijutás is felcsillant a gárda szeme előtt, igaz az utolsó akadályon vagyis az LCS bronzmérkőzésen végül elvéreztek.

Az azóta eltelt időben meglehetősen nagy volt a csend a csapat körül, így talán még nagyobb meglepetés az, hogy a holtszezonban két játékostól is megválnak, mégpedig a Marcin “Xaxus” Maczka és a Paweł “Celaver” Koprianiuk duótól. A meg maradt hármasnak még kérdéses a hogyan tovább, de annyi biztos, hogy feloszlás szóba sem került.

A megfogyatkozott Team ROCCAT:

[flag country=”pl”] Marcin “Jankos” Jankowski – Jungle
[flag country=”pl”] Remigiusz “Overpow” Pusch – Mid
[flag country=”pl”] Oskar “VandeR” Bogdan – Support

Forrás: WiLD MultiGaming