Üdvözlet Idézők!

Mint azt korábban írtuk, holnap egy különleges nap lesz a twitch csatornánk életében; nagy értékű nyereményekkel dúsított játékot tartunk a nézőkkel, sztárvendégeink pedig Céci és Daedalus lesznek. Ahogyan azt pedig korábban ígértük, íme a programfüzet:

Startolunk 17:00-kor. A twitch csatornánkhoz híven, a nézők közül kiválasztott játékosokkal közös játék kezdődik. Minden játék végén a streamet nézők (és játékosok) között kisorsolunk kettő zsákbamacska hőskinézetet.

18:30 Megállíthatatlan erőként robban be az éterbe Daedalus és CéciDog. Velük és ellenük harcolva villogtathatjátok meg a játéktudásotokat, az általuk választott két játékos pedig 1000-1000 RP-t kap ajándékba. mskin-banner

A streamet végül egy utolsó közös játékkal zárjuk, aminek a végén ismét két zsákbamacska kerül sorsolásra.

Hogyan tudtok a nyereményjátékban részt venni? Kövessétek figyelemmel az élő adást a twitch csatornánkon, illetve a meccsek végén a csatornára feliratkozottak között sorsoljuk ki őket. A sorsolást követően másfél perc áll rendelkezésre a szerencsés nyertesnek, hogy felvegye velünk a kapcsolatot twitch chaten. Az EUNE-s idézői név megadása után 2 napon belül vehetik át a nyereményüket.

Nos, ennyi volt, amit feltétlen tudni kell a holnapi programról. Játékra fel idézők, találkozunk holnap 17 órakor. 🙂 Stay tuned!