Óriási sikerrel zártuk az idei első vetítésünket Nyíregyházán, ahol 47 idézővel együtt szurkolhattunk a Unicorns of Love vagy a Fnatic csapatának.

DSC_0219

A meccsek eredménye

Sajnos hiába a nagy szurkolás az utolsó meccsen a Fnatic bizonyult erősebbnek és 3:2-re megnyerte az EU LCS Spring Final-t. Természetesen az unikornisok is megmutatták mit tudnak, de most ez nem volt elég. Részletesebben hamarosan olvashattok a meccsekről.

85bd298e17f39491b6a8d76e9b96b476

Hangulat

Szerintem hihetetlenül jó volt a hangulat. Mikor Csacsi valami nagyon szépet csinált, akkor mindenki felugrott, tapsolt és fütyült. Szerintem erről se kell többet írni, mert a hamarosan érkező képek, illetve egy összefoglaló videó majd elárul mindent. Ezt a hét folyamán fel fogom tölteni!

P1090397

Köszönet

Külön köszönet az Új Nemzedék Plusz Konkatkpont Irodának, hogy támogattak minket. Kívánom nekik, hogy a jövőben is legalább ennyire sikeres rendezvényeket hozzanak létre a fiataloknak.
Ezenkívül természetesen köszönet Mindenkinek aki részt vett az eseményen, és remélem legközelebb is jöttök!

uj_nemzedek_plusz

Saját vélemény

Végül pedig leírnám saját véleményem. Eszméletlen jó érzés, hogy ennyien voltatok, és hogy látszódott rajtatok, hogy jól éreztétek magatokat. Én nagyon örülök annak is, hogy végre találtam egy ilyen helyet mint az Új Nemzedék, akiknek tényleg az egyetlen érdeke, hogy a fiatalok jól szórakozzanak. Még egyszer köszönöm mindenkinek a részvételt!

Néhány kép

The BMG

The BMG

DSC_0216

DSC_0233

DSC_0217

A Szervezők

A Szervezők