Nem kell megijedni, a CLG nem fogja lecserélni [flag country=”us”] Yiliang ‘DoubleLift’ Peng-et, csak hozzáad a kerethez egy tartalék, vagy mondhatni csere játékost [flag country=”ca”] Hi im gosu személyében.

 

9419-6555624224-9415-

 

Mindenki ismeri Hi im gosu-t, ha máshonnan nem is, de a stream-ről biztosan amit megállás nélkül közvetít. Az NA szerveren „Kihívó” ligában tartózkodik jelenleg, lövészként mészárolja a minionokat nap, mint nap, és gyakran emlegetik „hi im godsu”-nak. God… gondolom mindenki kitalálja miért.

Ha ez azonban nem lenne elég indok arra, hogy a CLG miért figyelt fel a kanadai játékosra, akkor itt van még egy kis info csak nektek.

Gosu jelenleg 200 000 facebook követővel/szurkolóval/fan-al, kinek ahogy tetszik a megnevezés, rendelkezik. Átlagosan is több mint tízezren nézik napi szinten a twitch csatornáját, és az egyik legismertebb figura lett az elmúlt években. Azon tábort erősítette, akik ismert League of Legends játékosok, még sem tagjai egyik profi csapatnak sem. Vagyis, most már igen, ugyanis a CLG-hez igazolt mint tartalék, csere játékos.

Mindig is nagy CLG fan voltam, a kezdetektől fogva. Doublelift és Aphromoo nagy hatással voltak rám, és nagyon inspirált az, amit csináltak. Az eSport világába is ők vezettek be. Nagyon izgatott vagyok, hogy olyan csapatnál játszhatok, dolgozhatok amire mindig felnéztem.

– hi im gosu a CLG weboldalán

A vélemények gosu érkezéséről vegyesek. Vannak akik örülnek, hogy végre a stream-en kívül is láthatják a kanadait, és vannak olyanok akik úgy vélik, hogy rossz döntést hozott, és ő is csak egy újabb nightblue3 lesz. Ti mit gondoltok, kinek van igaza?

CLG:

[flag country=”kr”] Shin ‘Seraph’ Wu-Yeong – Felső ösvény

[flag country=”de”] Marcel ‘dexter‘ Feldkamp – Dzsungel

[flag country=”us”] Austin ‘LiNk’ Shin – Középső ösvény

[flag country=”us”] Yiliang ‘DoubleLift‘ Peng – Lövész

[flag country=”us”] Zaqueri ‘Aphromoo‘ Black -Támogató

[flag country=”us”] Zach ‘Nientonsoh’ Malhas – Csere/Felső ösvény

[flag country=”ca”] George ‘HotshotGG’ Georgallidis – Csere/ Középső ösvény

[flag country=”ca”] * ‘Hiimgosu’ * – Csere/Lövész

[flag country=”ca”] Michael ‘bigfatlp’ Tang – Csere/Dzsungel

Gosu stream