Ismét recsegnek-ropognak a fogaskerekek, majd egy hatalmas vadászgép suhan el felettünk. Bizony nem másról lesz szó mostani cikkünkben, mint Aatrox legújabb kinézetéről, amit a boltban 1350 RP-ért érhettek el. Ugye mint általában a cikkünk elején tisztázzuk, előre tekintve megéri-e a kinézet. Kapott jó pár átalakítást és sok újdonságot illetve érdekességet hoz, de véleményünk szerint picit alacsonyabb szintet üt meg, mint testvér kinézete. Ennek ellenére aki kicsit is szereti a sci-fi világát annak mindenképp megéri beszerezni ezt a szemkápráztató darabot.

Aatrox_Splash_2

Rettentő kinézete nem csak a megjelenítő képén jelenik meg, hanem játékban is minden apró részletében megnyilvánul. Hatalmas szárnyai holografikussá válnak, melyet egy hatalmas acélszerkezetes szárny vetít ki. Feje is olyan, mintha magával a sötét nagyúrral játszanánk, aki ellensége vérére szomjazik. Mellkasa közepén szív helyett, egy hatalmas turbina dobog. Izmai helyett hatalmas acélhuzalok futnak végig.

Most pedig térjünk a lényegre, ha már Aatroxról van szó a kardjáról is szót kell ejteni. Hatalmas kardja a vöröslő hologrammal valahogy minket kicsit egy hatalmas geotermál turbinára emlékeztet, mintha csak most tépte volna ki a forró lávából, hogy lesújtson vele ellenfeleire.

rrrrrrrrrrrrrrrr

Képesség átalakítás terén sem szenved hiányt a kinézet. Először is kezdjük a karakter passzívjával, mikor összerogy hatalmas hologram ikonok kezdenek körülötte feljönni, majd újra harcképes, mintha csak energiát töltene a hatalmas gépezet. Ráugrásnál, mikor becsapódik hatalmas hullámokat kelt, illetve a becsapódás előtt hatalmas turbináival száll fel. Kardja ugyebár nem csak erőt lop, hanem plusz sebzést is okozhat saját életereje árán, ez meglátszik ilyenkor a pengéjén ami zöld és narancs szín között váltogat. Hatalmas kard suhintása kettévágja ellenfele felé a földet, és meg is olvasztja, ahogy a lézerpengéjéhez illik. Végső képessége még látványosabb, mivel a karakter szürkés lilából vörös színre vált és a turbinái aktiválódnak, majd az égből osztja hatalmas kardjával az áldást.

mecha-aatrox-recall1

Egyedi szinkronmondatokat, érzelemkifejezőket sajnos nem kapunk. De egyedi haza teleportálást igen, ami teljesen illeszkedik a kinézet témájához, mivel egy hatalmas vadászgéppé alakul át. Ez mind nem csak a kinézethez, hanem magához a karakter személyiségéhez is illeszkedik. Mivel a harc nagy ura, így jól passzol egy méltóságos vadászgép hozzá. De térjünk rá, milyen is ez a folyamat részletesen: kardját levágja a földbe, majd karba tett kézzel áll és egy hirtelen pillanatban átalakul egy vadászgépé és felrepül a messzeségbe.

Összegezve minden sci-fi és robot kedvelőnek melegen ajánljuk a kinézetet. Illetve bárkinek aki kicsit is szereti Aatrox-ot vagy az ötletes kinézeteket. Magas ára és az egyedi szinkronmondatok hiánya ellenére is tudjuk javasolni, mivel a játékélmény ezzel a hatalmas robottal egyszerűen felülmúlhatatlan. Ti mit gondoltok?