A H2K Gaming már hosszú évek óta biztos pozíciót foglal el a játékos közösség csúcsán, és habár nem tudni miért, vagy mikor született a döntés: az egész szervezet eladásra került. 

500px-H2k2016EUSpring

Tavaly decemberben pedig kapva kapván a lehetőségen, befektetők egy csoportja döntött úgy, hogy érdemes beszállni az eSport bizniszbe.

Ezt a kis csoportot Susan Tully vezeti, aki a H2K új CEO pozícióját töltheti be. Susan korábban dolgozott már olyan nagy neveknek mint a Universal Music Group, Ryko Corp vagy épp Kanye West.

Richard Wells, aki a H2K korábbi tulajdonosa volt, ezentúl CGO – azaz – Chief Gaming Operator pozícióba kerül, ahol a csapattal és a játékosokkal fog foglalkozni, mintsem az üzleti oldallal.

Richard és David Lippe, Shayne Gary, és Mitchell Blatt neve is felkerült a tulajdonosok listájára.

Richard Lippe korábban egy jogi céget vezetett New York-ban, míg David Lippe is hasonló területen jár. Shayne Gary egy ausztrál egyetem professzora, Mitchell Blatt pedig a Coinmach Corp korábbi elnöke.

Vajon mennyiben változik maga a H2K Gaming a tulajdonos váltás után? Mennyire befolyásolja majd a játékosok teljesítményét, vagy épp a szurkolók megítélését ez a csere?