Még februárban számoltunk be egy érdekes igazolásról, amikor is a brazil Keyd Stars két dél-koreai LoL játékossal erősített.

paiN Gaming

Ahogyan akkoriban írtuk a Keyd Stars meglehetősen nagy célokat fogalmazott meg a NaJin Black Sword cseréje Park “Winged” Tae Jin és az SK T1 volt játékosa An “SuNo” Sun-ho érkezése után. Ezek egy részét már teljesíteni látszik az alakulat, mivel a brazil bajnokságot hat forduló után magabiztosan vezetik.

Az eddigi legjobb brazil csapatnak számító paiN Gaming-nél viszont koránt sem mennek a dolgok ilyen fényesen, mivel ugyanitt csak az utolsó előtti helyet foglalják el egy győzelemmel három döntetlennel és három vereséggel. A kialakult helyzeten viszont gyorsan változtatni szeretnének, ennek érdekében ők is Dél-Koreából igazoltak játékosokat, sőt rögtön kettőt.

Az egyik érkező Han “Lactea” Gi-hyeon a Midas Fio, míg másikuk Kim “JJOO” Joo-sung a KT Rolster Arrows korábbi játékosa. A tengerentúli erősítéssel a paiN Gaming vélhetően ismételten harcban lesz a Brazília legjobbja címért, igaz ehhez már túl sokat nem szabad hibázniuk.

A paiN Gaming:

[flag country=”kr”] Han “Lactea” Gi-hyeon – Top
[flag country=”br”] Thúlio “SirT” Carlos – Jungle
[flag country=”br”] Gabriel “Kami” Santos – Mid
[flag country=”br”] Marcelo “owN” Shiwa – AD
[flag country=”kr”] Kim “JJOO” Joo-sung – Support

Forrás: WiLD MultiGaming

Hozzászólások

hozzászólás