Újra frissítésre került a PBE! A mai adag tartalma: újratervezett Nemezis Draft idézői ikon, “3285-as tárgy” tesztelésre vár, csinosítások Katán és Kayle-en etc. Jó szórakozást!

(Figyelmeztetés: A PBE tartalom képlékeny és kísérleti jellegű – a jelenlegi állapot nem reflektál teljes mértékben arra, amilyen állapotban az élő szervereket fogja elérni. Kérjük, e szempontok alapján bontakozzatok jóslatokba.)

Nemezis Draft idézői ikon újratöltve

A korábbi verziót elvetették, így búcsút kell intenünk Uncle Ziggsnek.

Az ikont a Nemezis Draft játszásával érheted el, ám nem szabad egyetlen egyszer sem kilépned a választási fázis megkezdése után. A játékmód jövő hét hétfőig (02.23) tart, aki szeretne tulajdonosa lenni az ikonnak, és még nem tett próbát, itt az idő!

Töltőkép és ikon változtatások

 

Katarina

Szegény Kata töltőképe az utóbbi időben kapott hideget/meleget egyaránt. A sok panaszra hallgatva, (ismét) változtatásokat eszközöltek a Halálos Lótusz úrnőjén.

Íme az új változat, a változások megfigyelhetők a háttéren, hajon, arcon, csípőn…

A mozgókép (és/vagy Katarina) szerelmeseinek íme egy gif animáció:

Ahogyan azt már megszokhattuk, új töltőképhez új ikon is dukál:

 

Kayle

Kayle töltőképe is hasonlóan egyszerű, mégis nagyszerű változásokon ment keresztül; apró változtatások a buborékon, illetve játék a fényekkel a páncélján.


 Tristana

A frissített ikonon végzett apró változtatás:

 

Új tárgy a PBE-n: a vészjósló nevű 3285

Bővebb infóval ricklessabandon szolgáltat a rejtélyes új varázslóknak szánt tárgyról.

“Hello barátaim!

Szóval, a cím eléggé magárt beszél, de mégis; egy új varázserőt adó tárgy kerül be a tesztelői környezetbe! Ahogyan az 5.2-es frissítésben említettük, sok időt töltöttünk egy – a játék késői szakaszában is számottevő – varázstárgy létrehozásával. Elérkeztünk arra a pontra, hogy szeretnénk megosztani a PBE teszterekkel az irányt, amin elindultunk, és lássuk hogy a közönség mit reagál. Ezzel szerettünk volna egy új izgalmas lehetőséget találni a mágusok lehetőségeinek még nagyobb kiaknázására. Ahogyan azt majd tapasztaljátok, a tárgy a csatatéren való mozgást és képességek használatát felhasználva gyűjti az erőt és lövelli ki magából a saját varázserejét. Van pár különböző ötletünk a felhasználható lehetőségekre, de először is szeretnék a közönség reakcióit látni, illetve hogy mit kezdenek vele.

Oké, beszéljünk a jelenről! Ez a tárgy, ha minden rendben zajlik már holnap elérhető lesz tesztelésre, és az biztos hogy az 5.4-es frissítés még nem fogja tartalmazni – még mindig sok teszt és temérdek számokon való rágódással eltöltendő idő áll előttünk, illetve még ikont és hangot is kell találnunk neki. A kérdésre, hogy mikor jelenik meg az élő szerveren , az őszinte válasz: jelenleg arra koncentrálunk, hogy minél előbb a tesztelők kezébe adjuk az új tárgyat. Ha elégedettek vagyunk az eredménnyel, már tudunk dátumot mondani. A klasszikus “majd ha kész lesz”, ha úgy tetszik.

Item 3285 (3100g)

 • Feleslegesen nagy pálca + Éteri lidércfény + 650g
 • +120 Varázserő
 • +7% mozgási sebesség
 • Egyedi passzív: a mozgás és varázslás esetén töltést ad a tárgynak. 100 töltés elérésekor a következő célt érő varázslat 4 célpontot sebző (100+15% varázserő) mágikus sebzést okoz.

Elsőre furcsa lehet, hogy nem alaptámadásra, hanem varázslat hatására aktiválódik, így teljesen más élményt nyújt különböző hősöknél.

Első öltet szerint 20 töltetet fog kapni varázslatonként, illetve egy kicsit kevesebb mozgási sebességet fog nyújtani, mint a statik.”

Egyéb

DJ Sona egyedi játékbeli portréja hozzáadva a játékhoz. Ahogyan az a többi különleges hőskinézeteknél, DJ Sonánál is csak a tulajdonos számára látható – a szövetségesek és ellenfelek az alap portrét látják.

Balansz változások

Hősök

Mordekaiser

 • Acélszív (W) csökkentve a varázserőből erősödés .2-ről .15-re
 • Acélszív (W) sebzés csökkentve 24/38/54/66/80-ról 20/32/44/56/68-ra

Viktor

 • A Hex agyon eszközölt változtatás eltörölve, minden vissza a jelenlegi helyzetbe.

Tárgyak

[Új tárgy!]Item 3285 (3100g)

 • Feleslegesen nagy pálca + Éteri lidércfény + 650g
 • +120 Varázserő
 • +7% mozgási sebesség
 • Egyedi passzív: a mozgás és varázslás esetén töltést ad a tárgynak. 100 töltés elérésekor a következő célt érő varázslat 4 célpontot sebző (100+15% varázserő) mágikus sebzést okoz.