Idézők! Ismét egy remek lehetőség áll előtettek, ugyanis hétvégén rajtolnak az Esport Fest LoL  kvalifikációk! Egy rendezvény, ahol a figyelem középpontjában a játékosok és szurkolók, azaz Ti! Egy teljes napig esport mámorban fog úszni a  budapesti  MoM Sportközpont, hiszen Március 28-án az online kvalifikációk után Magyarország legjobb LoL, CSGO, Hearthstone és Dota csapatai versenyezhetnek az értékes nyereményekért, egy olyan színpadi show keretein belül, amit még nem biztos, hogy tapasztaltatok hazai körülmények között.

esportfest-esl-feature-banner

Természetesen minket a LoL kvalifikációk érdekelnek a legjobban, amin nem is érdemes sokat gondolkodni, hiszem az ESL-en már szombaton délután elindul az első kvalifikációs kupa. Két selejtező kerül megrendezésre, ahonnan 4-4 csapat kvalifikálhatja magát a verseny következő szakaszába, ahol a két kupából bejutott 8 csapatból végül a két döntős résztvevő mérkőzhet meg az az Esport Feszt színpadán.

Nevezni ITT tudtok!

Természetesen a közvetítés sem maradhat el, a selejtezőket a LCS-t is magyar nyelven közvetítő PierceTheHeaven, Arwyll és Darcigh fogja nektek elhozni. Minden egyéb információt megtaláltok a verseny hivatalos weboldalán, illetve kövessétek az Esport Fest facebook oldalát. Sok sikert, jó játékot mindenkinek!