Április 8-án Teemo hazánkban tett utazásának záróakkordjaként a TRAP Caféba látogatott, ahol már számos rajongója várta. Azon túl, hogy szabadon lehetett fotózkodni a kis yordléval, számos apró ajándékkal lehettek gazdagabbak a résztvevők (pl. Teemo-kitűző, Riot Blitzcrank hőskinézet, nyakpánt).

A kvíz első körének győztes csapata

A kvíz első körének győztes csapata

A program részeként két kör kvízben vehettek részt a jelen lévők – mivel rengetegen jöttek el az esti programra, így az eredetileg tervezett egy kör kevésnek bizonyult. A győztesek Teemo-sapkát, Rammus-sapkát, pólókat és egyéb ajándékokat vihettek haza. Az viszont mindenkiről elmondható, hogy élményekkel gazdagabban távozott a helyszínről.

Az ajándékba kapott Teemo

Az ajándékba kapott Teemo

Jó volt látni, hogy ilyen sok embert lehetett ilyen rövid idő alatt mozgósítani, és külön öröm, hogy ezzel leköröztük az összes eddigi országot is. A Riot Games magyar csapata magazinunkat és a League of Legends Hungaryt egy közös ajándékkal is meglepte, ugyanis kaptunk tőlük egy Teemo-figurát, amit mostantól minden olyan eseményre magunkkal viszünk, amelyre hivatalosak vagyunk. (Pl. a következő LoL-vetítésre, a PlayIT-re, az ICL-ekre…)