Üdv, idézők!

Néhányan bizonyára láthattátok a kliensben, a hírek közt, hogy „Az ottalvós buli pénteken kezdődik!” Na de miről is van szó?

Tulajdonképpen egy nyereményjátékról van szó a hétvége folyamán aktív játékosok részére EUW és EUNE szervereken, mely egy képzeletbeli pizsiparti keretében látott napvilágot. 🙂 Az elkövetkező napok során bizonyos hősökkel megnyert játékokért pontokat kaphatsz, melyek összeadódnak az esemény végeztével. 100 pont jár neked, ha:

  • az alábbi hősök valamelyikével megnyersz egy normál játékot: Annie, Kog’Maw, Gnar, Alistar, Maokai, Udyr;
  •  vagy ha előre összedobott csapattal hozzátok le a meccset.

Az igazán nagy gamerek tárgyi ajándékra is pályázhatnak, hiszen a 3 legtöbb pontot gyűjtő idéző egy Tibbers-pizsivel, Tibbers-plüssel, Tibbers-bögrével és Dínó Gnar-plüssel is gazdagodhat, emellett az ottalvós buliban szereplő 5 hőskinézet is az övé lehet! Az első 10 is megkapja a pizsit és a skineket, de sajnos a plüsst nem adják ingyen. 🙂 A legjobb 100 játékos is értékes nyereményt, egy véletlenszerű ottalvós kinézetet zsebelhet be. Ha nem tervezel ennyi időt a gép előtt tölteni, akkor se búsulj, a Hextech-láda a tiéd lehet – 600 pont ellenében. Figyelem! Csak akkor tudtok részt venni a játékokon, ha a cikk végén található linkre kattintva feliratkoztok az eseményre!

Azonban nem érdemes 600-nál megállni, hiszen a Riot 12 millió pontra számít lelkes felhasználóitól, és ha az akció sikeres, április 7-étől újabb csapatos IP-hétvége várható! Most pedig lássuk, hogy kezdődött minden!

Az alábbi linken tudsz feliratkozni csak akkor válhatsz e pontok büszke tulajdonosává, ha az alábbi linken feliratkozol!

http://eune.leagueoflegends.com/hu/slumberparty

Mindenkinek sikeres pontgyűjtést kívánok!