A Hungexpo területén, 44 000 négyzetméteren összesen 180 programhelyszín, 150 előadás, YouTuberek, Esport, cosplay, számos verseny, sportolási lehetőség és akció között válogathatnak a látogatók.
A Trónok harca-rajongók személyesen találkozhatnak a Hodort alakító Kristian Nairnnel és a Meera Reedet alakító Ellie Kendrickkel. A PlayIT-et követően, az esti órákban, kiegészítő eseményként a Trónok harca filmsorozat zenéi és a legismertebb videojátékok dallamai két különleges komolyzenei koncerten is hallhatóak lesznek, melyekre a külön belépőjegyek már kaphatók.
Az XBOX ONE PlayIT Show évek óta társadalmi felelősségvállalási törekvésekkel is kiegészül. „PlayIT Charity” néven a show szervezői és látogatói rendszeresen gyűjtenek adományokat és felajánlásokat jótékony célokra, az előzetes tervek szerint például a novemberi PlayIT segítségével kórházban fekvő, beteg gyerekek, illetve rászoruló családok részesülhetnek majd támogatásban.
A novemberi PlayIT Show egyik kiemelten fontos, új szolgáltatásaként a szervezők a helyszínen gyakorlati tanácsadást nyújtanak majd az érdeklődő szülőknek a számítógépes és mobileszközök gyerekbarát, illetve biztonságos használatával kapcsolatban.

2017. november 18–19. (9:00–19:00)

PlayIT Show

HUNGEXPO, Budapest Vásárközpont,
1101 Budapest, Albertirsai utca 10.

Hozzászólások

hozzászólás