Röpködnek az érmék, ájulnak a csajok, bizony megérkezett körünkbe Szívtipró Ezreal. Ha szeretnétek ti is, hogy belopja magát a szívetekben a boltban 750 RP-s áron érhetitek el. A kinézet nem egyedül érkezett, hanem Vi (750 RP-ért)  is kapott, illetve Jayce-re egy ideje már elérhető (975 RP-ért). A külső megjelenítő képe szépen kidolgozott és az igazi úriember látszatát adja vissza. Viszont sajnos ez a kinézet az első, aki nálunk nem üti meg a megéri mércét. Természetesen szép lett külsőre és ötletes maga a téma, de nagyon sok minden nem lett kihasználva benne, amire későbbiekben majd kitérünk.

Ezreal_Splash_7

A játékban is megvillogtatja azt a bizonyos bokrétát, műkarja is nagyon szépen megvillan. Maga az ötlet mint Szívtipró, hogy kap egy öltönyt és úriembernek ábrázolják, aki minden hölgy szívét ellopja, nagyon ötletes és jól illik magához a karakterhez is. Játékban is tudja hozni ezt a szalonképes megjelenést, maga a lila szín a fehér öltönnyel párosítva egyszerűen szemkápráztató. Maga a napszemüveg és a bokréta is megy a dologhoz, tényleg tudunk úgy villogni vele a játékba, mint egy igazi úriember. De sajnos itt a pozitív dolgok sora véget is ér.

ezrea3

Képesség átalakítás terén, nem csak szinte, de egyáltalán semmit nem kapunk. Itt az öltönyben a lila szín, vagy legalább a fehér, mindkettő illene a kinézethez, hogy átszínezve legyenek a képességei, de sajnos a fejlesztőktől ennyit sem kapunk a kinézet esetében. Nagyon jól kilehetett volna használni ezt a ziccert, de mivel pont ez hiányzik így nem is tudok itt jó dolgokat mondani róla. Valami kis apró szív képpeség használatakor, vagy hasonló, elég lett volna átalakításképp és nem érezné azt az ember hogy csak egy öltönyt vett, viszonylag sok RP-ért.

Debonair-Ezreal-Full-Sized

Érzelem kifejezői terén már akkora hiány nincs mint a képességeinél, de itt se kapunk túlzottan sok mindent. Leveszi fejéről a szemüveget majd megnézegeti és visszarakja. Valljuk be ez valami, de olyan mint a semmi. Hiánypótlásnak nem elegendő, hiszen itt is elég szépen ki lehetett volna használni a szívtipró témát, hiszen ez is egy érzelem, akkor simán bele lehetne ültetni egy érzelem kifejező átalakítást. Vagy pedig egy beszólás, esetleg egyedi szinkronmondatok, sajnos ezek terén is üres kézzel maradunk. Sőt még egyedi hazateleportálás sincs, pedig egy bárpulthoz támaszkodó Ezrealt hazateleportálás közben simán el tudunk képzelni.

Összesítsünk kicsit: maga a megjelenítő kép szép, illetve maga kinézet is. Ötletesnek is ötletes, mivel nem rugaszkodik el túlzottan a karakter személyiségétől. Játékban is olyan, mint egy valódi úriember, nem tér el túlzottan a megjelenítő képtől. De se képesség átalakítást, se érzelemkifejezőket, se egyedi szinkron mondatokat illetve átalakított hazateleportálást sem kapunk. Lehetett volna még mit alakítani ezen a kinézeten és úgy meg is érte volna az árát. De így sajnos túl drága egy “szimpla öltönyért”. Ajánlani is csak azoknak tudjuk, akik nagyon szeretnek Ezreal-lel játszani is szeretnék megszerezni hozzá az összes hőskinézetet. Sajnos más érdeklődési körnek nem nagyon, mivel igazából egy szimpla megjelenés átalakítást kapunk vele. Ti mit gondoltok?

Hozzászólások

hozzászólás