A Gambit Gaming teljesítménye idén jelentősen vissza esett, ami számos játékoscserét eredményezett, melynek még nincsen vége.

Gambit Gaming

A lavina még májusban indult meg, miután a Gambit Gaming csak az ötödik helyen fejezte be az európai LCS tavaszi idényét. Ekkor távozott a csapat addigi midese Alexey “Alex Ich” Ichetovkin méghozzá egy egészen ígéretes alakulathoz (Ninjas in Pyjamas), amivel az LCS tíz csapatra való bővítésével, még akár be is juthat a legjobbak közé.

A Gambit Gaming-re vissza térve Alex távozását követően nagy játékos csere-bere vette kezdetét, melynek során közel egy hónap leforgása alatt négy alkalommal is megváltozott a kezdő ötös névsora. Nos úgy tűnik a szeptemberi LCS kvalifikációra a lehető legerősebben szeretne nekivágni az alakulat. Ennek érdekében Evgeny “Genja” Andryushin-t a csere padra ültették és helyére Kristoffer “Krislund” Albao Lund Pedersen-t szerződtették, akit a Tricked eSprots, vagy a Reason Gaming színeiben láthattunk korábban.

A dán AD-vel felálló Gambit-ot legközelebb szeptember 10-én este 7 órakor láthatjuk legközelebb az SK Gaming Prime elleni LCS kvalifikáció alkalmával.

A Gambit Gaming:

[flag country=”pl”] Jakub “Kubon” Turewicz – Top
[flag country=”ru”] Danil “Diamondprox” Reshetnikov – Jungle
[flag country=”pl”] Sebastian “niQ” Robak – Mid
[flag country=”dk”] Kristoffer “Krislund” Albao Lund Pedersen – AD
Armenia Edward “Edward” Abgaryan – Support

[flag country=”ru”] Evgeny “Darien” Mazaev – Sub
[flag country=”ru”] Evgeny “Genja” Andryushin – Sub

Hozzászólások

hozzászólás