Ismét a League of Legends focicsapatától jelentkezünk, és ezúttal Alistar kinézetét vizsgáltuk meg nektek. A dühös bika továbbra is megmaradt, de most már a focipályán tombol. A boltban 750 RP-ért érhetitek el, de ha az egész csapatot hazavinnétek akkor 3758 RP-ért (vagy ha a hősök is szükségesek 7573 RP). Az ár továbbra sem magas, főleg ha figyelembe vesszük a limitált kiadás tényét. Na de akkor nézzük is meg ezt a bikát.

b2ap3_thumbnail_AlistarSweeper

Ismét egy nagyon ötletesen felöltöztetett hőskinézetről beszélhetünk. Tetőtől-talpig igazi focista mezt kapott. A mez ismét kékben és fehérben tündöklik és a 4-es számot viseli rajta. Még csuklópántot is kapott, mint egy igazi sportoló. A szarvai kisebbek egy picit, de így jobban adják azt a hatást, hogy bizony ő nem fél felöklelni senkit ki az útjába áll, de még a piros lap sem rémíti meg. A frizurája is át lett alakítva így teljesen olyan mint akit most rángattak be a pályáról a játék világába.

images

Az ő esetében sem beszélhetünk egyedi hazateleportálásról, érzelemkifejezőkről és átalakított képességekről. Viszont ismételten egy olyan karaktert sikerült kiválasztaniuk a kinézet tervezőinek, aki mind személyiségével, mind pedig a szinkron mondataival teljesen bele lehet illeszteni a foci világába. Azt az érzést hozza a karakter, mintha csak mi vinnénk a labdát a kapu felé és sem játékos, sem a bíró nem állíthat meg minket abban, hogy gólt szerezünk.

Összességében ismételten egy nagyon hangulatos hőskinézettel van dolgunk, amit a karakter alap személyisége és képességei tovább erősítenek. Ismételten ajánlani tudjuk minden foci rajongónak, de azonkak nem akik egy sok változtatással rendelkező hőskinézetet keresnek. Aki viszont szeretné kicsit végig tombolni a pályán, pár piros lap fejében, annak kötelező. Ti mit gondoltok?