Elérkezett a 2014-es év, és ezzel a League of Legends negyedik szezonja. Az előző szezon végérvényesen lezárult, és mindenki ismét elölről kezdheti a rangsorolt mérkőzéseit.

A 4.1-es javítócsomag részletes kifejtését itt találjátok meg angol nyelven: kattints ide!

ranked_play_banner

Remek alkalom hogy a kezdőknek, hogy belevágjanak a rangsorolt játékba, és a veteránoknak hogy újra elérhessék a kitűzött célt. A 4-es szezon által a rangsorolt mérkőzések kisebb, illetve nagyobb változásokon mentek keresztül. Talán a legfontosabb, hogy ezentúl az elért diviziónkat el tudjuk veszíteni. Tehát például ha nem vagyunk elég ügyesek akkor a nehezen megszerzett Diamond osztályból visszakerülhetünk Platinumba, és így tovább. Másrészt ha hanyagoljuk ezeket a mérkőzéseket miután elértünk egy adott divíziót, tehát inaktívak leszünk, akkor a játék eltörli azt. Ha rosszabbúl játszunk, mint az osztályunkban tartozkodó többi játékos, a játék felhívja figyelmünket rá.

További változtatások a LP-Liga Pontot érintették, mégpedig a 4-es szezonban nem lesz érezhető ennek a pontszámnak a csökkenése, ha esetleg túl sok időt töltünk el valamelyik divízióba. Ez nem vonatkozik a első divíziókra.

Sok sikert kívánunk mindenkinek aki az új szenzonban is szeretne a lehető legfeljebb jutni!