A frissen alakult Origen tegnap bejelentette, hogy megtalálták az ötödik játékosukat, aki szintén az Fnatic-ból érkezett.

Origen

Az Origen elnevezésű új League of Legends alakulat még 2014 december közepén alakult meg hivatalosan is, miután sokáig tartó találgatás után robbant a bomba és az Fnatic nyilvánosságra hozta eddigi LCS csapatának feloszlását. Lauri „Cyanide” Happonen ugyan a visszavonulás mellett döntött, de Enrique „xPeke” Cedeño Martínez még folytatni akarta a játékot és létrehozta a régóta tervezgetett saját csapatát.

December közepén már majdnem a teljes felállással jelentkezett a spanyol mides, miután sikerült megegyeznie a Jesper „Zvanillan” Svenningsen, Alfonso „mithy” Aguirre Rodriguez, Maurice „Amazing” Stückenschneider trióval. Az egyedüli nyitott pozíció a felső ösvény maradt, ami most betöltésre került, méghozzá egy újabb korábbi Fnatic játékos révén.

Ő nem más mint Paul „sOAZ” Boyer, aki az új Fnatic bejelentésekor hagyta el hivatalosan is a narancs-fekete szervezetet. A kiegészült csapatot lassan hivatalos körülmények között is láthatjuk, mivel az LCS-vel párhizamosan beindul a 2015-ös Challenger idény is.

Az Origen:

[flag country=”fr”] Paul „sOAZ” Boyer – Top
[flag country=”de”] Maurice „Amazing” Stückenschneider – Jungle
[flag country=”es”] Enrique „xPeke” Cedeño Martínez – Mid
[flag country=”dk”] Jesper „Zvanillan” Svenningsen – AD
[flag country=”es”] Alfonso „mithy” Aguirre Rodriguez – Support

Forrás: WiLD MultiGaming