Nem is olyan régen az oldalon bejelentettük, hogy saját, hazai esport csapatot szeretnénk alapítani. Rengetegen jelentkeztetek, amit nagyon köszönünk! Azonban egy League of Legends csapat sajnos csak 5 játékosból áll. Nem volt könnyű dönteni…

5KG1

 

Magyarországon vannak csapatok, ez tény. Vannak ismertek, és vannak kevésbé ismertek. Szerettük volna, ha adhatunk egy lehetőséget az olvasóknak, és együtt, közös erővel indulhatunk el azon az úton, ami remélhetőleg sikerekkel teli lesz.

Bíztunk abban, hogy nem kevés számban fogtok jelentkezni, ezért folyamatosan lestük a fórumot, hogy ne maradjunk le semmiről. Nem volt egyszerű olyan sok remek játékos közül kiválasztani azokat, akik továbbjutottak a következő (interjú) körbe.

Onnan pedig igazi kínszenvedés volt csak öt embert tovább engedni. Viszont a döntés megszületett, így büszkén mutatjuk be a 5K Gaming néven futó csapatunkat!

A jövőbeli céljaink között szerepel a PlayIT -re való kijutás, ESL kupákon való eredményes szereplés, sikeres kisebb-nagyobb LAN rendezvényeken való részvétel, és minden szembejövő lehetőség megragadása.

Szeretnénk, ha fellendülne a magyar esport, ha segíthetnénk a magyar játékosoknak abban, hogy tehetségüket megmutathassák külföldi keretek között is.

5K Gaming

jungle – [flag country=”hu”] Kasza “Kasza A László”  László
top – [flag country=”hu”] Domokos “Montamy” Roland
mid – [flag country=”hu”] Nyilas “Dakk3” Dávid
ADC – [flag country=”hu”] Zseli “pinGu” Zoltán
Support – [flag country=”hu”] Eszenyi “Pudding bot” Imre

Facebook katt
e-mail: riddler@leagueoflegends.hu