Fantasztikus hírrel tudunk szolgálni olvasóinknak! Végre, hosszú hónapok után elérhetővé vált a League of Legends magyar nyelvű verziója, amit mindenki maga is kipróbálhat, ha frissíti a játék kliensét.

 

Természetesen a magyar nyelvű játék mellé jár a honosított Riot-híroldal is, valamint a magyar játékosok számára kialakított külön fórum és támogatási szekció.

Mi vált magyarul is elérhetővé?

  • a játék kliense
  • a Riot híroldala
  • a hősökkel kapcsolatos YouTube-videók
  • a fórum
  • a támogatás

Hogyan érhető el a magyar nyelv a játékban?

A magyar nyelv kiválasztása az indítóban.

A magyar nyelv kiválasztása az indítóban.

Egyszerűen csak frissítenetek kell a játék kliensét, és a választómenüből (Change Region), a legördülő listában ki kell választani a „Magyar” lehetőséget. Ha ez nem érhető el, akkor első lépésben zárjátok be a játék indítóját, és indítsátok el újra, de ezúttal rendszergazdai jogosultságokkal (kattintsatok rá az indító ikonjára a jobb gombbal, és válasszátok a Futtatás rendszergazdaként parancsot). Elméletileg ekkor már le kell futnia a frissítési folyamatnak, és a menüben elérhetővé válik a fenti képen is látható lehetőség.

Figyelem! A magyar nyelv hivatalosan csak az EUNE kiszolgálón érhető el. Van rá mód, hogy az EUW kiszolgálón is engedélyezni lehessen, de ebben mi nem nyújtunk segítséget.

Ingyenes költözés az EUNE-re

A magyar kliens megjelenésével egy időben elérhetővé vált mindenki számára az ingyenes költözés az EUW kiszolgálóról az EUNE kiszolgálóra.

[…] itt lesz majd az összes, a Riot Games által külön a magyaroknak szervezett játék, verseny, és minden más egyéb, izgalmas dolog […]

Fontosabb hivatkozások

A Riot híroldala magyarul:

http://eune.leagueoflegends.com/hu

Magyar nyelvű fórumok: 

http://community.eune.leagueoflegends.com/hu/

Segítség és támogatás: 

http://community.eune.leagueoflegends.com/hu/c/segitseg-es-tamogatas

Magyar szinkronnal elérhető videók: 

https://www.youtube.com/user/LeagueofLegendsHU