A PBE megint frissült! A mai csomagban megtalálhatjátok Tristana új képességikonjait, egy új, piros oldali kaput, amivel folytatjuk az Idézők Szurdokának fejlesztését, a 2015-ös rangsorolt csapatmeccsekért járó (nem végleges!) őrszemkinézeteket és még sok mást!

The Mighty Banner V2,3

(Figyelmeztetés: A PBE tartalom képlékeny és kísérleti jellegű – a jelenlegi állapot nem reflektál teljes mértékben arra, amilyen állapotban az élő szervereket fogja elérni. Kérjük, e szempontok alapján bontakozzatok jóslatokba.)

Tristana új képességikonjai

[Figyelem: Ez az infó egy kicsit korán került ki – lásd Ququroon tweetjét -, az ikonok még nem lesznek bent az 5.1-es patchben.]

Egy ideje már tudjuk, hogy Tristana némileg változni fog, ennek örömére a mai frissítés az új képességikonokat tartalmazza!

Tristana_Passive Tristana_Q Tristana_W Tristana_E Tristana_R

[Passzív, Q, W, E, R]

Idézők Szurdoka terepváltozások: Piros oldali kapu

Ha még emlékeztek, szünet előtt beraktunk két új kaput az Idézők Szurdokának bázisaira. Azonban, míg a kék oldali kapuk már pár frissítéssel ezelőtt bekerültek, a piros térfél most kapta csak meg személyre szabottan a sajátját.

1

2

Így a hosszú szünet után, foglaljuk gyorsan össze ezek a változtatásokat – íme, a kék oldali kapuk, néhány messzebbről készített kép, valamint egy rövid bemutató videó:

blue1

blue2

blue1s blue2s

red1s red2s

Működésük:

 • Csak te tudsz áthaladni a saját kapudon – természetesen mindkét irányba.
 • Az ellenfelek nem tudják használni, mint ahogy te sem tudod használni az övéket.
 • Az ellenfél kapuja ugyanúgy működik, mint a normál fal: átugorhatod vagy használhatod a Villanást, hogy átjuss rajta.
 • Nem látsz át rajtuk.

2015-ös idénybeli jutalom őrszemek

Most, hogy nyakunkon a 2015-ös szezon kezdete, bekerültek az idényben kapható őrszemkinézetek, amiket a rangsorolt csapatmeccsekért kaphattok majd meg.

Nézzétek meg az új Hódító, Győzedelmes és Diadalmas őrszemeket, amiket az idény végén kaphattok kézhez, ha jól teljesítetek!

profile1

profile2

profile3

Balansz változtatások

( * Emlékeztető *: A PBE szerver egy olyan tesztelői környezet, ahol új, kísérleti, és néha radikális változások történnek. Amiket lentebb láthatsz, hiányosak lehetnek mind tartalomban, mind változtatásokban, amik még nem lettek a PBE-hez hozzáadva – ne veszítsd el a fejed! Ezek nem hivatalos közzétételek. )

Hősök

Rek’Sai

 • A királynő haragja (Q) alapsebzése csökkent 15/30/45/60/75-ra 15/35/55/75/95-ról
 • Kiásás (Beásva W) a sebzésbónusz 40%-ra csökken 50%-ról
  • [Magyarázat: Ez folytatja az előző frissítésekben eszközölt Q-nerfeket, amik a bónusz varázserőre és sebzésre vonatkoztak.]

Tárgyak

Őrangyal

 • Teljes ár 2800-ra csökken 2850-ről.

Zz’Rot Portál

 • Páncél növelve 40-ről 50-re.
 • Teljes ár növelve 2600-ról 2800 aranyra.
  • [Magyarázat: A Zz’Rot Portál egy új tárgy, amit most tesztelünk PBE-n. Használatakor létrehoz egy kaput az Ürességbe és folyamatosan ürességlényeket hoz világra.]

zzr

(forrás: surr@20)