Megláttam az oldalt és hirtelen elöntött a büszkeség, hiszen az oldal magyar srácok keze alatt íródott. Fontos megjegyezni, ez még csak béta verzió, így ha esetleg valamilyen hibát, hiányosságot tapasztaltok, akkor tudjátok jelezni a készítők felé.

Mire jó ez az oldal?Sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni, de hamarosan letesztelem én is. Elsősorban stratégiai elemzést végez, amely egy összesített kimutatásban jeleníti meg az adatokat. Először még csak 5v5 elleni küzdelmemben lehet használni .

Van itt csapat kompozíció elemzés, egy ábrán láthatjuk, hogy mik a saját, illetve ellenséges csapat gyengeségei és erősségei, ergo, ha ezeket jól kihasználjuk, simán zsebelhetünk pár liga pontot 🙂 Ezen kívül van még két elérhető analízis, ráadásként még tippeket is adnak, hogyan játssz eredményesen a hősöddel . Úgy gondolom megéri kipróbálni, hiszen hasonlót (én legalábbis) nem igazán láttam még. Valamint nagyon sokat tud segíteni csapatoknak a gyakorlásban, hogy jobbá és eredményesebbé váljanak; de persze nem csak a gárdáknak, hanem minden egyes játékosnak lehetőséget nyújt arra, hogy jobb legyen. Végül, de nem utolsósorban, most RP -t is lehet nyerni! Csupán 3 +1  dolgot kell megtenned szeptember 30-ig.

  1. Regisztrálj az oldalon
  2. Játssz le legalább 10 mérkőzést, hogy közben használod a LoL Guru-t
  3. Töltsd ki a kérdőívet
  4. Zsebeld be a nyereményt!

 

Ha felkeltette az érdeklődésed: http://www.lolguru.gg/index.php