Éppen utazol valahová, unatkozol útközben, szívesen olvasgatnál Lolos dolgokról vagy éppen a kedvenc streameredet néznéd, de nem tudod, hogy melyik alkalmazást töltsd le… Nem baj! Ezért is hoztam el neked a legjobb Lolos alkalmazásokat, amivel repül az idő.

Azt hiszem ide passzol az a jelige, hogy League of Legends mindig és mindenhol 😀
Lássuk hát, milyen hasznos alkalmazások vannak, amiket be kell szerezned ha igazán függő vagy.

 

Champions of League of Legends

Hasznos kis alkalmazás. Ahogy megnyitjuk 4 menüpontot látunk.

Hősök (Champions), Ingyenesen játszható hősök (Rotation) ,Akciók(Sales) ,Legújabb frissítések (Patch notes). A hősöknél megtaláljuk az összes hőst és alattuk az árukat is amennyiért megvásárolhatjuk őket a játékban. A hős ikonjára koppintva rengeteg információ ugrik elénk, amit érdemes tudni a hősről (alap életerő, alap támadási sebzés, páncél stb…) A felső sávban található még plusz információ az adott hősről. Tippek, amiket a játékon belül is megtalálsz, a képességeinek a leírását, a hős történetét és a kinézeteket. A frissítéseket egy külső oldal segítségével tudjuk megnyitni, ez pedig a na.leagueoflegends oldala. Sok nyelven elérhető az alkalmazás, de sajnos még magyarul nem, így olyanoknak ajánlott, akik tudnak angolul. Előnye, hogy nem kell hozzá internetkapcsolat, anélkül is hibátlanul működik.

 Twitch (streaming alkalmazás)

Azt hiszem nem kell bemutatni ezt az alkalmazást, ám sokan nem tudják, hogy telefonra és tabletre is elérhető. Fontos megjegyeznem azt, hogy elég nagy adatforgalmat bonyolít a program ezért nem érdemes mobilnettel nézni, ha van rá lehetőség inkább wifivel nézzünk streamet. Az alkalmazás előnye, hogy folyamatosan frissítik, ezért szinte mindig naprakész.

 

 

LoL in One

Ez az alkalmazás, ahogy a neve is tükrözi minden LoLos témát tartalmaz. Esport híreket, kedvenc stream csatornákat, youtube videókat (hogyan játssz xy hőssel), felkapott fórumokat és még nagyon sok hasznos dolog megtalálható az alkalmazásban. Egyetlen hátránya, hogy csak iOS-re van, sajnos androidra még nem adták ki. Akinek almája van, annak csak ajánlani tudom, valóban nagyon hasznos alkalmazás, ha igazán érdekel a League of Legends világa.

    

 

Messenger for LoL

Mindenkivel előfordult már, hogy kikapcsolta a gépet, de éppen akkor jut eszébe az embernek, hogy elmondjon valamit a duo partnerének a játékban. Újra bekapcsolni a gépet csak azért, hogy leírd neki, hogy ma mennyit feedelt ..macerás. Egy egyszerűbb és gyorsabb módszert kínál ez az alkalmazás, hiszen könnyedén tudunk chatelni az online barátainkkal és  mindenek előtt megbízható.