Megérkezett a foci világbajnokság örömére az új League of Legends “focicsapata”. Mi pedig el is kezdtük tesztelni őket szépen sorban. Elsőként Maokaial, azaz a kapussal kezdtük, ebben a cikkben róla olvashattok. A boltban 750 RP-ért érhetitek el, vagy ha már az egész csapatot szeretnétek akkor csomagban 3758 RP ( ha a hősökre is szükség van akkor 7573 RP).  A kinézet ára nem túl magas, de nagyjából az árnak megfelelő átalakításokat kapunk érte.

Goal_Keeper_Maokai_01

Az átalakítás nagyon ötletes és találó volt. A hátára kaptunk egy kaput, így igazi jó kapusként mindig a kapu előtt állhatunk. A meze is nagyon szép lett, kékben pompázik és még a hatalmas kezünkre is kapunk egy igazi kapus kesztyűt, amivel elkaphatjuk a kapura támadó ellenfeleket. Mezünkön pedig az egyes sorszám virít.

Goal_Keeper_Maokai_02

A képesség átalakítás terén viszont az egyik legzseniálisabb kinézetről beszélhetünk. Igaz csak egy képessége van átalakítva de az teljes mértékben visszaadja a foci lázban égő hangulatot. Ugyanis ezúttal Maokai facsemetéje nem egy facsemete, hanem egy foci labda. Nagyon vicces perceket tud okozni, mikor dobáljuk az ellenfelünkre a labdákat, majd az elkezdi üldözni őket. Tehát mint egy igazi jó hálóőr mindig megfogjuk és kidobjuk a labdát.

maokai3

Egyedi hazateleportálás és érzelemkifejezőket nem kapunk. Viszont a meglévő érzelemkifejezőkbe az a bizonyos facsemete, ez esetben labda nagyon jól beleillik a kinézet képébe. Mikor elkezd vele dekázni tényleg olyanok vagyunk mint egy igazi focista, igaz a végén megeszi a labdát de hát nézzük el neki. Egy másiknál pedig a földhöz vágja és rátapos, “kidurrantja” mintha abban a pillanatban védte volna ki a kapura lőtt labdát.

Összességében a kevés átalakítás ellenére, így teljes egészében tudja hozni azt a bizonyos “vb hangulatot” és mindenkinek ajánlani tudom aki szeretne pár percet azon nevetni ahogy a labdánk üldözi az ellenfelet, vagy akkor is ha csak foci rajongó. Ti mit gondoltok?

Hozzászólások

hozzászólás