Az idézők körében híressé vált  Instalok csapat már egy éve készíti zene paródiáit.

10012931_227519674121640_1454696089_o

 

Zenék

Egy év alatt 43 zenét írtak át LoLos változattá és egy zenét Minecraftossá. A zenék 2 YouTube csatornán találhatók meg, a központi csatorna az Instalok a második csatorna pedig az Instalok 2. Az elsőn találhatók a LoLos zenék, a másodikon az egyéb videók és az egyetlen más játékról kreált zene. Két teljesen maguktól készített zenéjük van, aminek a teljes dallamát, szövegét és mindent ők készítettek. A parodizált zenék között olyan nagy nevek szerepelnek, mint OneRepublic – Counting Stars, PSY – GENTLEMAN vagy éppen Avicii – Hey Brother. 

Társak

Több zenéhez kértek fel különböző híres játékosokat, vagy a csapat stílusához  hasonló énekest, hogy együttes erővel elkészítsenek egy-egy videót. Remek példa rá a Bronze V című zenéjük amit Siv HD segítségével hoztak létre.

Történetük

Az első videójuk 2013.06.27. került fel a YouTube csatornájukra. Címe: Instalok – AP Shaco Pentakill (PSY – GENTLEMAN PARODY).

Bár ezt nézték meg a legtöbbször, de akkor se ezzel nyert hírnevet a banda. A következő produkciójuk után mondhatták el magukról, hogy mostantól rajongó táboruk van.

 

Instalok – Get LP (Daft Punk – Get Lucky ft. Pharrell Williams PARODY)

 

 

Ezután már beindult a biznisz, és mára már több mind 860.000 feliratkozójuk van.

Ti mennyire követitek figyelemmel a srácokat? Milyen gyakran kattintotok egy-egy videóra?