Tisztelt Olvasó!

Bizonyára sokakhoz eljutott már ilyen jellegű felszólítás, de mi is fontosnak éreztük a kihangsúlyozását: Spoilerezni nem poén!!!

Április25.-én elkezdték Magyarországon is a Bosszúállók: Végjáték című mozifilmet, ami 10 évnyi Marvel históriát zár le. Világszerte óriási a rajongás a Marvel filmek iránt, mind a Bosszúállók, mind az egyéni karakterek filmjei iránt. Emiatt nem is véletlen az, hogy óriási a hype körülötte és már most bevételi rekordokat döntöget. (Én is módfelett imádom őket)

A cikk célja azonban nem az ezen filmek iránti rajongás, sokkal inkább annak a tudatosítása, hogy mindenkinek joga van teljes élményként megnézni a Végjátékot, aminek ha a csattanóit más elmondja, az élmény máris csorba.

A Riot is különös hangsúlyt fektet erre, ugyanis simán kaphat eltiltást az, aki chaten spoilerez. Ezekről is olvashattatok több hírközlő platformon, ezt sem szeretném különösen ecsetelni, de többen ráfutottak erre, azt hitték, őket nem érik utol. Hát de.

Úgyhogy ezúton is szeretnélek Titeket megkérni arra, hogy engedjétek meg mindenkinek, hogy ha beül a filmre, a teljes élményt megkapja azáltal, hogy végig izgulja az eseményeket. Köszönöm, köszönjük.