Mi az, amitől napok óta hangos az éter ritóéknál? Megérkezett, amire mindenki várt! Végre bekerült a PBE-re DJ Sona! Jah, és frissítésre került a Messze Látó Gömb is, illetve pár balansz változtatás is szerepel a listán.

(Figyelmeztetés: A PBE tartalom képlékeny és kísérleti jellegű – a jelenlegi állapot nem reflektál teljes mértékben arra, amilyen állapotban az élő szervereket fogja elérni. Kérjük, e szempontok alapján bontakozzatok jóslatokba.)

.

DJ Sona

A mai frissítéssel megérkeztek a PBE-re a DJ Sonát tartalmazó fájlok, ám sajnos még nem elérhető a hőskinézet. Nurse Flan elmagyarázza, hogy miért nem;

“Hello srácok!

DJ Sonának kicsit több időre van szüksége a színfalak mögött, hogy rendesen fel tudjon készülni a koncertre.

Egy pár komoly hibát fedeztük fel vele kapcsolatban, így ideiglenesen nem elérhető. Kitartás, már dolgozunk rajta!”

Amikor megkérdeztük, hogy hozzávatőlegesen mikorra várható a probléma megoldása, Nurse Flan válasza a következő volt:

“Most is dolgozok a problémákon, és – legjobb esetben – még ma szeretném útjára ereszteni. Nem ígérek semmit, jelen pillanatban is ahogy ezeket a sorokat írom egy csapatunk az elhárításon munkálkodik.”

A táncáért a caramelldance rajongói meg fognak őrülni!

 

Mint egy jó lemezlovasnak, az új Sona különleges hőskinézetnek is temérdek hangeffekt rejtőzik a mixpultja mögött. A következő videóban hallgathatjátok meg őket, amik egymás után lejátszva több mint 3 (HÁROM!) órát tesznek ki. Ezekből a hangokból tevődik össze a játékon belüli motiváló zene a csapattársak számára.

Sona “hangja” a stílushoz hű maradva eléggé elektronikusra sikerült:

További infókkal még jelentkezünk, addig is itt a hivatalos Riot oldal Sonáról.

Új bejelentkező képernyő

Mint minden évben, most is megrendezésre kerül a kínai új év ünneplése a League of Legends keretein belül. Erre az alkalomra készített bejelentkezői felületetet itt láthatjátok:

Messze Látó Gömb

Ahogyan azt már a 2/2-es cikkünkből olvashattátok, a gömb használatkor egy 60 másodperces látható őrszemet helyez le a földre.

34243blue111Balansz változások

( * Emlékeztető *: A PBE szerver egy olyan tesztelői környezet, ahol új, kísérleti, és néha radikális változások történnek. Amiket lentebb láthatsz, hiányosak lehetnek mind tartalomban, mind változtatásokban, amik még nem lettek a PBE-hez hozzáadva – ne veszítsd el a fejed! Ezek nem hivatalos közzétételek. )

Hősök

Ahri

  • A megtévesztés gömbje (Q) manaköltsége 60/70/80/90/100-ról/ről csökkentve  65/70/75/80/85-ra/re
    [Megjegyzés: Ez jelenleg is változás a mostani állapotokhoz képest 55/60/65/70/75 mana ]
  • Rókatűz (W) töltési idő visszaállítva 8/7/6/5/4-ról/ről  9/8/7/6/5-re/ra
    [Megjegyzés: Ez a 2/2-es PBE változások visszaállítása. A távolságnak a gyengítése maradt.]

Kassadin

  • Null golyó (Q) a sebzés visszaállítva 70/95/120/145/170-ről 80/105/130/155/180-ra.