A mai PBE frissítésben az új játékmódhoz hamvaiból feltámaszott Battle Boost-ról, és Kennen hőskinézeteinek változtatásáról lesz szó.

fdsfsfsdf

(Figyelmeztetés: A PBE tartalom képlékeny és kísérleti jellegű – a jelenlegi állapot nem reflektál teljes mértékben arra, amilyen állapotban az élő szervereket fogja elérni. Kérjük, e szempontok alapján bontakozzatok jóslatokba.)

 

Battle boost engedélyezve a Nemesis Draft játékmódban

Az új játékmóddal visszatér a lehetőség, hogy pár játék erejéig Battle Boostot vásárolva egy új hőskinézetet ideiglenesen a sajátodnak tudhass. Riot L4T3NCY így kommentálta a frissítést:

“Üdv skacok!

Az eljövendő új játékmódunkhoz, a Nemesis Drafthoz úgy döntöttünk, hogy újra engedélyezzük a Battle Boostok vásárlását, amit először a Mindenki Egyért: Tükör módban (One for all: Mirror mode) ismertetek meg. Azoknak, akik esetleg nem emlékeznének,  a Battle Boostok ideiglenesen kiválaszthatóvá teszik az összes jelenleg elérhető hőskinézetet a saját és szövetségeseid számára. A Battle Boost ezzel együtt tartalmaz egy 1 játékra használható 200-as IP (csapattársaknak 100) bónuszt.

Tesztelések miatt a fejlesztői környezetben az ára 1 RP. Mikor a Nemesis Draft játékmód játszható lesz, a játékosok a Battle Boosthoz 125 RP-ért jutnak hozzá (leárazva, eredetileg 150 RP volt). Mivel PBE-n szinte mindenkinek minden elérhető, ezért “nesze semmi, fogd meg jól” érzést kelthet. Ezzel csak nyakon akarjuk csípni a hibákat mielőtt hódító útjára indítjuk a Boostot.

Szívesen fogadjuk a visszajelzéseket mind a megújított Battle Boostal, mind az új móddal kapcsolatban. “

Összehasonlítási alapnak: jelenleg 2 győzelmes IP növelő 160 RP-be kerül, ami kb +200 IP-t jelent. A Battle Boost a maga 125 RP árával 1 játékra érvényes +200 IP-t, és a hőskinézeteket tartalmazza.

 

Hőskinézet változások

Az eddig  kimaradt Sarkvidéki Kennen hőskinézet is apró módosításokat kapott. Ha lemaradtál volna az előzőekről, ide kattintva bepótolhatod.

Sarkvidéki Kennen